BIO spotrebiteľ

BIO do škôl

Školský obed - zdravý, sezónny, regionálny,  foto: ristorando.eu

Udržateľné verejné stravovanie, v Ríme idú príkladom

  Klaudia Medalová

V modernej školskej jedálni v 21. storočí sa varí zdravo a používa sa čo najviac sezónnych, regionálnych potravín a produktov z ekologickej poľnohospodárskej výroby. Dôležitá je tiež minimalizácia potravinového ...


Budúci kuchári,  foto: Klaudia Medalová

Školské jedálne - zdravo a udržateľne

  Klaudia Medalová

Seriál Školské jedálne - zdravo a udržateľne vychádza z príručky Udržateľné verejné stravovanie – Zavádzanie bio a regionálnych potravín do verejného stravovania, určenej prioritne vedúcim jedální a manažérom verejných ...


Verejné stravovanie,  foto: Klaudia Medalová

Cook.org – BIO kuchári vo verejnom stravovaní

  Klaudia Medalová

Projekt Cook.org realizuje od roku 2015 Centrum environmentálnych aktivít Trenčín s cieľom, aby sa v školských jedálňach pripravovalo viac zdravých jedál z čerstvých, regionálnych a sezónnych potravín a aby sa budúci kuchári ...


BIO magazín

Najčítanejšie v rubrike



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií