BIO spotrebiteľ

Recepty, zdravá výživa

Škôlkárska torta

  Daniela Divílková

Torta, ktorú Zuzkin synček priniesol do škôlky, keď mal narodeniny, právom nesie názov škôlkarská torta. Torta všetkým deťom chutila, aj keď je bez krémov a cukru.Celkom na začiatok doplním kto je Zuzana Gallayová, pretože tento ...


Hotová cesnaková polievka,  foto: Daniela

Cesnaková polievka

  Daniela Divílková   1 reakcia

Cesnaková polievka - klasický slovenský recept. Mierne som ho však vylepšila.Najskôr chcem upozorniť, že cesnakovú polievku som varila spolu so špaldovými rezancami. To preto, lebo vodu z rezncov som nevyliala, ale využila som ju na ...


Hotové šošovicové rezance,  foto: Daniela

Špaldové rezance so šošovicou

  Daniela Divílková   2 reakcie

Špaldové rezance so šošovicou - recept podľa mojej chuti. Nič mäsové, pomerne jednoduché a možno to zjedia aj moje deti. Potešila som sa. Tak idem na to!Čo potrebujeme k šošovicovým rezancomPotrebovala som: 200 g šošovice, 300 ...


Pohánkové kroketky - suroviny,  foto: Divílková Daniela

Pohánkové kroketky - fašírky

  Daniela Divílková   3 reakcie

Pohánkové kroketky (fašírky) - sú prvé jedlo, ktoré si môžete uvariť spolu s BIO spotrebiteľom. Verím, že sa Vám článok, recept, ale aj samotné pohánkové kroketky zapáčia a dokážete vyriešiť každodennú dilemu: „Čo dnes ...


Detoxikácia organizmu

  Daniela Divílková   28 reakcií

Počas sviatočných dní striedame jedlo častejšie ako po iné dni v roku. Navyše konzumujeme toho viac. Ak nie ste spokojní s tým ako Váš organizmus zvládol ten príval potravín, možno Vám prospeje „Detoxikácia organizmu“.Sme opäť ...


Recepty prakticky

  Pavol Fábry   1 reakcia

Recepty prakticky - je praktická ukážka toho ako sa z bio receptov stáva jedlo. Recepty prakticky začínajú nákupom v obchode. Nie len samotným varením! Pre potreby tohto článku som zmenil identitu a šiel nakupovať. Ako sa mi darilo „U ...


Špalda - zázračné obilie V

  Klaudia Medalová

Svätá Hildegarda: Špalda je jedným slovom dobrá .... Pozrime sa úprečo je tomu tak. Povieme si pár slov o autorke tohto tvrdenia a máme male prekvapenie na záver článkov o špalde a jej prednostiach.Špalda je (jedným slovom) ...


Špalda - zázračné obilie IV

  Klaudia Medalová   1 reakcia

Tvrdenie Hildegardy: Akokoľvek pripravenú ju jete, tak alebo tak, ako chlieb, alebo ako inú stravu (varenú) o špalde hovorí samé za seba. Špaldu môžeme jesť surovú, varenú a vyprážanú, studenú a teplú, skrátka si s jej prípravou ...


Špalda - zázračné obilie III

  Klaudia Medalová

Pokračujeme v sérií článkov, kde objasňujeme prednosti zázračnej plodiny - špaldy. Dne sa zameriame na tvrdenie: Kto rád špaldu jedáva, ten sebe mäso pridáva! Dáva mu správnu krv, uvoľňuje jeho myseľ a dodáva mu dávku ...


Špalda - zázračné obilie II

  Klaudia Medalová   7 reakcií

Podľa Hildegardy je možné vymenovať 17 predností špaldy. V nasledujúcom článku si objasníme jej prednosti obsiahuté vo vete: „Špalda, najlepšie obilie, pôsobí hrejivo a tučne a vysoko hodnotne a miernejšie ako ostatné ...


BIO magazín

Najčítanejšie v rubrike



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií