BIO spotrebiteľ

Špalda na všetky spôsoby

11.05.2004 03:41

Špaldo-receptár prináša rozprávanie o špalde a recepty na prípravu sladkých i slaných jedál z tejto tradičnej (ale takmer zabudnutej), veľmi chutnej a telo i myseľ uzdravujúcej plodiny.

Kapitolu o špalde – zázračnom obilí - čítajte prosím so snahou dozvedieť sa niečo nové, s dostatočnou dávkou tolerancie a s patričnou dávkou nadhľadu. Pravdepodobne sa nestotožníte so 100% informácií, ktoré tu nájdete, a to je úplne v poriadku. Treba si len vybrať, čo konkrétne môže pomôcť Vám a Vašim blízkym.

V receptári nájdete návod na prípravu pokrmov zo špaldy – vo forme zrna i múky – ktoré boli pripravované na ochutnávky Klubu BIO-PaPa. Veríme, že Vám všakovaké „špaldo-výtvory“ budú chutiť rovnako ako nám, a že rozšírite naše rady „špaldo-labužníkov“.

Príjemné kuchtenie s našim receptárom Vám želá

Váš Klub BIO-PaPa






Hodnotenie: 100%, 3 hlasy Ako veľmi sa Vám páči tento článok? Dajte mu svoj hlas.

Klaudia MedalováOd roku 2001 pracuje v Centre environmentálnych aktivít ako koordinátor aktivít na podporu rozvoja ekologického poľnohospodárstva. Stála tiež pri zrode klubu priateľov ekologického poľnohospodárstva Klubu BIO PaPa v Trenčíne.

Súvisiace články


Diskusia: Špalda na všetky ...



    Pridať názor na článok





    BIO magazín

    Recepty, zdravá výživa
    Receptár je o tom, ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.



    Najčítanejšie v rubrike



    Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií