Jedlo na recepcii bolo veľmi chutné, myslím, že si na svoje prišiel každý vyznávač či mäsitého (výborný jahňací guláš) alebo bezmäsitého jedla (šaláty, pomazánky, opekané zemiaky s bazalkou). Ja osobne som ochutnal takmer zo všetkého a bolo to výborné. No a určite kvalita vína a jablčného muštu dala tomu čerešničku.
Ako sa dívaš na BIO recepciu z pohľadu ekologického farmára? Je takáto akcia pre Teba povzbudením, že výborná kvalita a chuť sa budú čoraz viac spájať s produktmi ekologického poľnohospodárstva?
Pre mňa osobne je určite takáto recepcia povzbudením. Myslím si, že je to veľmi dôležité, aby na takýchto akciách bolo (pokiaľ je to možné) podávané len bio-menu. Mala by to byť taká "podmienka", ak chce niekto v rámci seminára alebo konferencie o ekologickom poľnohospodárstve usporiadať recepciu, aby bola minimálne z 50 % z biopotravín, lebo myslím si, že tak ako v susednom Česku, aj u nás asi väčšina biofarmárov nekonzumuje biopotraviny a hlavne, že to jedlo nie je len o bravčovom rezni a zemiakovom šaláte.
Ešte niečo k recepcii?
Čo na záver ? Pekný kultúrny program a bolo to celé pre ľudí o niečom, nie len čiarka za ukončenou akciou, ako to veľakrát býva.
Pýtala sa Klaudia Medalová