BIO spotrebiteľ

Súťaž: Vianočné ČAROvarenie
Posielajte nám zdravé a tradičné Vianočné recepty

18.11.2004 00:00
Blíži sa čarovný čas, čas Adventu a Vianoc. S BIO magazínom môže byť ešte krajší. Vyhlasujeme súťaž: „Vianočné ČAROvarenie“. Pošlite nám Váš obľúbený recept na prípravu vianočných pokrmov a vyhrajte jednu z 10-tich cien! Súťaž má 2 kategórie: Zdravé Vianočné recepty a Tradičné Vianočné recepty. Čítajte ďalšie pravidlá, aj to ako sa zapojiť do súťaže!
Súťaž prebieha od 20.11.2004 do 20.12.2004.
Zverejnenie výsledkov bude 22.12.2004 na stránkach BIO spotrebiteľ.

Kritéria súťaže

Ako už je spomenuté, súťaž prebieha v dvoch kategóriách - Zdravé Vianočné recepty a Tradičné Vianočné recepty.
Odmenených bude 5 najlepších receptov v kategórii „Zdravé Vianočné recepty“ a 5 najlepších receptov v kategórii „Tradičné Vianočné recepty“ podľa nasledovných kritérií:
  • jednoduchosť prípravy,
  • dostupnosť surovín,
  • slávnostný prínos pre obdobie Vianoc, resp. zimného obdobia.

Kategória: Zdravé Vianočné recepty

V kategórii „Zdravé Vianočné recepty“ bude recepty hodnotiť riaditeľ spoločnosti WELEDA (prírodná kozmetika a výživové doplnky, zväčša v BIO kvalite) na Slovensku Ing. Ján Tóth.
Záujemcovia o prirodzenú starostlivosť a výživu ho poznajú ako autora článkov i knihy, prekladateľa, prednášateľa a konzultanta.
  • Ceny pre „zdravú“ kategóriu venuje spoločnosť WELEDA
1. miesto: darčekový balíček v hodnote 500 Sk
2. miesto: darčekový balíček v hodnote 500 Sk
3. miesto: darčekový balíček v hodnote 500 Sk
4. miesto: darčekový balíček v hodnote 300 Sk
5. miesto: darčekový balíček v hodnote 200 Sk

Čo bude v darčekových balíčkoch?
Predovšetkým prípravky WELEDA nesúce značku „Kontrolovaná prírodná kozmetika“ a výživové BIO-doplnky v podobe štiav či sirupov z plodov trnky, mladých výhonkov brezy, plodov rakytníka alebo 4-bobuľový sirup (brusnica, trnka, čierne ríbezle, jarabina).

Kategória: Tradičné Vianočné recepty

„Tradičné Vianočné recepty“ budú hodnotiť zástupcovia trenčianskeho BIO-obchodu „U malého princa“.
Ceny do kategórie „Tradičné Vianočné recepty“ venovali slovenskí výrobcovia biopotravín:
  • Ekotrend Myjava s.r.o. (špaldové vankúše, špaldové rezance BIO a mätový čaj BIO)
  • Včelia farma Maroša Bujňáka z Brezovice (kvetový med BIO)
  • Ekologický ovocný Sad Lívia Kolíňany pri Nitre (jabloňa veľká a malá BIO)

1. miesto: darčekový balíček v hodnote 600,- Sk
   (špaldový vankúš, med, jabloňa veľká, špald. rezance, čaj mäta)
2. miesto: darčekový balíček v hodnote 500,- Sk
   (špaldový vankúš, med, jabloňa malá, špald. rezance, čaj mäta)
3. miesto: darčekový balíček v hodnote 300,- Sk
   (med, jabloňa veľká, špaldové rezance, čaj mäta)
4. miesto: darčekový balíček v hodnote 200,- Sk
   (med, jabloňa malá, špaldové rezance, čaj mäta)
5. miesto: darčekový balíček v hodnote 100,- Sk
   (jabloňa malá, čaj mäta, špaldové rezance)

Ako sa zapojiť do súťaže?

Pošlite nám svoj Vianočný recept:
Poznámka: Nezabudnite uvieť kontakt na Vás, aby sme Vás vedeli informovať o prípadnej výhre. Samozrejme, že viac zaslaných Vianočných receptov zvyšuje možnosť Vašej výhry!

Malé povzbudenie

Hovorí sa síce, že hlad je najlepší kuchár, ale len LÁSKA je spôsob ako premeniť "obyčajné jedlo" na "božský" pokrm.
Čím viac lásky v srdci i na tanieri:-) praje Váš BIO magazín.

Poďakovanie sponzorom súťaže

BIO magazín ďakuje všetkým sponzorom súťaže „Vianočné ČAROvarenie“ a praje im čoraz viac spokojných zákazníkov, ktorí vedia oceniť jedinečnú kvalitu (a chuť!) biopotravín a výživových doplnkov, spracovaných z produktov ekologického poľnohospodárstva.





Hodnotenie: 40%, 1 hlas Ako veľmi sa Vám páči tento článok? Dajte mu svoj hlas.

Klaudia MedalováOd roku 2001 pracuje v Centre environmentálnych aktivít ako koordinátor aktivít na podporu rozvoja ekologického poľnohospodárstva. Stála tiež pri zrode klubu priateľov ekologického poľnohospodárstva Klubu BIO PaPa v Trenčíne.

Súvisiace články


Diskusia: Súťaž: Vianočné ...



    Pridať názor na článok







    Najčítanejšie v rubrike



    Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií