BIO spotrebiteľ

Pečený obložený kapor
Súťaž Vianočné ČAROvarenie (4)

08.12.2004 00:37
Kapor patrí medzi tradičné jedlo, ktoré sa objavuje na štedrovečernom stole. Spôsobov, ako si ho pripraviť je veľmi veľa. Jeden nám poslala do súťaže „Vianočné ČAROvarenie“ aj pani Alena.
Potrebujeme

Samozrejme kapor, ďalej soľ, citrón, 3 vajcia, pažítka

Postup
Očisteného kapra posolíme, rozrežeme na polovicu, v strede narežeme a do každej polovice vložíme plátok citróna. Pečieme na masle 10-15 minút. 3 vajcia uvaríme na tvrdo, posekáme ich aj s pažítkou a posypeme porcie kapra.

Pani Alena ešte dodáva: Môžme podávať so zemiakovou kašou a cviklou.

Pošlite nám aj vy ten svoj vianočný recept.
V článku Súťaž: Vianočné ČAROvarenie nájdete pravidlá súťaže aj zoznam 10-tich výhier, ktoré máme pre vás nachystané. Vaša šanca vyhrať je pomerne veľká!

Už len zopakujem že recepty, ktoré nám posielate uverejníme v rubrike Recepty na konci súťaže.






Hodnotenie: 20%, 1 hlas Ako veľmi sa Vám páči tento článok? Dajte mu svoj hlas.

Klaudia MedalováOd roku 2001 pracuje v Centre environmentálnych aktivít ako koordinátor aktivít na podporu rozvoja ekologického poľnohospodárstva. Stála tiež pri zrode klubu priateľov ekologického poľnohospodárstva Klubu BIO PaPa v Trenčíne.

Súvisiace články


Diskusia: Pečený obložený ...



    Pridať názor na článok







    Najčítanejšie v rubrike



    Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií