Dni EP 2007 > Recepty z biopotravín > Celozrnné špagety s tofu a mrkvou

Celozrnné špagety s tofu a mrkvou

  • 3PL oleja
  • 1 malá cibuľa
  • 200 g suchých celozrnných špagiet
  • 3 stredne veľké mrkvy
  • 1 tofu
  • 1PL sójovej omáčky Shoyu
  • 1 šálka vody
  • soľ
  • oregano
  • 1 menší pór
  • listy čínskej kapusty
Na oleji krátko opražíme cibuľu a špagety polámané na menšie kúsky. Pridáme mrkvu pokrájanú na asi 5 cm dlhé a 5 mm hrubé paličky a pokrájané tofu, ktoré sme predtým pokvapkali sójovou omáčkou. Zmiešame, osolíme a ochutíme oreganom.

Po chvíli podlejeme vodou a pridáme na kolieska nakrájaný pór. Dusíme, kým špagety nevypijú vodu. Podľa potreby vodu ešte opatrne pridávame.

Hneď podávame s čerstvými listami čínskej kapusty.



III. Dni EP na Slovensku

Ekologické poľnohospodárstvo

Kofinancované z EÚ
Kofinancované z EÚ.

 BIO spotrebiteľ 2007   -   Centrum environmentálnych aktivít, Mierové mám. 29, 911 01 Trenčín
Klaudia Medalová, Tel./fax: 032-6400 400, Mobil: 0908-771 443, E-mail: medalova@biospotrebitel.skTOPlist