ako na burinu medzi zamkovou dlazbou ahojte, potrebovala by som poradit. byvame s partnerom v rodinnom dome uz niekolko rokov, je to novostavba. ked sme robili chodniky okolo domu, zvolili sme betonovu zamkovu dlazbu. pod nu sme dali samozrejme viac vrstiev kamena a aj taku hrubu foliu proti prerastaniu burinu. prve dva tri roky to fungovalo okej, potom ale prisiel problem. spociatku to bolo len trocha buriny sem tam niekde, takze sme to vytrhli a vyzeralo to tak, ze to pomaha. posledne dva roky, najma toto leto po vsetkych tych dazdoch co boli posledne mesiace, to uz je na nevydrzanie. chcem sa spytat, co by ste mi na to poradili. skusili sme aj herbicid, ale nevyzeralo to tak, ze by to malo daky ucinok. ta burina sa uhniezdila v piesku vo sparach, takze ked bolo cerstvo po dazdi, islo to aj celkom dobre, lenze to bolo v prvy den. dalsie dni uz potom to neslo a dnes, po obdobi sucha, sa na to uz neda ani pozerat. ako na to a co zabralo najviac vam? mate nejaky overeny postup alebo nejaku znacku postreku, ktora je na to specialne ucinna?
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
ako na burinu medzi zamkovou dlazbou
ahojte, potrebovala by som poradit. byvame s partnerom v rodinnom dome uz niekolko rokov, je to novostavba. ked sme robili chodniky okolo domu, zvolili sme betonovu zamkovu dlazbu. pod nu sme dali samozrejme viac vrstiev kamena a aj taku hrubu foliu proti prerastaniu burinu. prve dva tri roky to fungovalo okej, potom ale prisiel problem. spociatku to bolo len trocha buriny sem tam niekde, takze sme to vytrhli a vyzeralo to tak, ze to pomaha. posledne dva roky, najma toto leto po vsetkych tych dazdoch co boli posledne mesiace, to uz je na nevydrzanie. chcem sa spytat, co by ste mi na to poradili. skusili sme aj herbicid, ale nevyzeralo to tak, ze by to malo daky ucinok. ta burina sa uhniezdila v piesku vo sparach, takze ked bolo cerstvo po dazdi, islo to aj celkom dobre, lenze to bolo v prvy den. dalsie dni uz potom to neslo a dnes, po obdobi sucha, sa na to uz neda ani pozerat. ako na to a co zabralo najviac vam? mate nejaky overeny postup alebo nejaku znacku postreku, ktora je na to specialne ucinna?
Reagovať