BIO spotrebiteľ

Diskusia k článku: Alelopatia, rastliny si (aj) pomáhajú

1. Alelopatia, rastliny si (aj) pomáhajú
    Čínania pred 2500 rokmi upravovali výsadbu plodín tak, aby sa vyhli premnoženiu škodcov. Aké je spolužitie niektorých u nás pestovaných plodín? Čítajte ďalej. Vplyv jedného rastlinného druhu na iný je známi pomerne dávno. Vo svojich prácach ho uvádzajú už stredovekí autori Plínius st. či Teofrastos. Čínania pred 2500 rokmi upravovali výsadbu plodín tak, aby sa vyhli premnoženiu škodcov. Využívanie vzájomného vplyvu rastlín však môžeme nájsť aj v našej...

Reagovať

2. nečitatelná tabulka

Článok Alelopatia,rastliny si (aj) pomáhajú je užitočný ale tabulka je nečitatelná takže prakticky nepoužitelná.Škoda.
      Reagovať

0

0

Re: nečitatelná tabulka

stačí si ju uložiť ako obrázok a potom vytlačiť
    Toto   Reagovať

0

0

kvalita

Dobry den, tabulka je v dostatocnej kvalite. Treba si ju vsak stiahnut, tak ze na nu kliknete lavim tlacitkom mysi, tak aby sa vam obrazok zobrazil vo vacsej velkosti a potom ho mozte lavym tlacitkom mysi ulozit. Potom, ked si ho otvorite v nejakom prehliadaci obrazkov sa Vam tabulka ukaze dostatocne velka. Ak budete mat dovod na zmeny, prosim poslite mi ich, budem velmi rad. Vdaka.
    Bruno Jakubec   Reagovať

0

2

pekna praca, pan mgr. Jakubec. Verim ze coskoro budem moct tietpoznatky uplatnit v praxi.
      Reagovať

0

0

Kaktusy a alelopatia.

Prajem pekný deň. Som členom Klubu kaktusárov pri ABH TU Zvolen a špecializujem sa na rod echinocereus. Zaujíma ma otázka vplyvu rastlinných spoločenstiev na klíčivosť semien kaktusov a medzidruhové vzťahy pri vývoji kaktusov na lokalitách v USA a Mexiku so zretelom na rod Echinocereus. Vedeli by ste mi dať k tejto problematike informáciu ?
    Ján Baran   Reagovať

0

0

Re: Alelopatia, rastliny si (aj) pomáhajú

Prosím o aktualizovanie tabuľky, nedá sa otvoriť. :) Ďakujem
    lukáš   Reagovať

0

0

Ospravedlňujeme sa za chybu v odkaze, už by to malo byť v poriadku a tabuľka by sa mala dať zobraziť.

Pekný deň
    Pavol Fábry   Reagovať

0

0

Dobry den,tabulka sa stale neda zobrazit.
    Jana   Reagovať

0

0

Re: Re: Alelopatia, rastliny si (aj) pomáhajú

Už by to malo byť v poriadku...
    Pavol Fábry   Reagovať

0

0

Re: Re: Re: Alelopatia, rastliny si (aj) pomáhajú

stale nic..
    Jana   Reagovať

0

0

Re: Re: Re: Re: Alelopatia, rastliny si (aj) pomáhajú

Co presne znamena: stale nic?

Skuste znovu nacitat stranku - mozno sa vam stranka zobrazuje z pamate prehliadaca.
    Pavol Fábry   Reagovať

0

0

Re: Re: Re: Alelopatia, rastliny si (aj) pomáhajú

Stale mi to neotvara. Nemohli by ste mi poslat tabulku na mail? Dakujem.
    Jana   Reagovať

0

0

Pravidla fóra

• Diskujte slušne a k téme
  • Neurážajte iných diskutérov
  • Nezaťažujte ich reklamou
  • Ak niečo predávate využite inzerciu.

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií