Klaudia Medalová
Hľadam kontakt
Važeni priatelia!
ARONIU čiernu poznám už niekoľko rokov a taktiež jej skvelé účinky.
Mam malú predajňu so zdravou výživou a rada by som
si ju objednala. Je možné si u Vás kúpiť vo forme prášku, alebo len kvapky? Akým spôsobom?
ÁNO myslím si, že Arónia čierna by mala byť Biopotravina roka 2009. Všetkým mojim zákaznikom som vysvetlovala aká je skvelá, všetci sme jej dali hlas.
Re: Hľadam kontakt
Máte ešte záujem o šťavu z aronie?
aronia čierna
Hľadám už dlhší čas aroniu čiernu čerstvé plody. Odkúpila by som a väčšie množstvo. Pestuje ju niekto?
Je to úžasný plod, ktorý som si oblúbila a veľmi mi chutí. Aj čistú 100%-tnú šťavu by som odkúpila. Ozve sa mi niekto?ďakujem Mária
Re: aronia čierna
Pekný deň,
Aké množstvo máte na mysli ? A chceli by ste ´plody arónie kupovať pravidelne ?
Ďakujem za odpoveď
Eva T.
aronia čierna
Mal by som zaujem o aroniu - plody
Aronia čierna
Je skutočne vinikajúce ovocie, pestujem ho už 10 rokov na dvoch zakrslých stromoch s premenlivou úrodou v doline s drsnými podmienkami. Tento rok je bohatá úroda cca 15 kg, ak ju do10 dní nezoberiem vtáci sa o ňu rýclo postarajú. Jarabina čierna na zaváranie kompotou sa hodí, ale bobuľe sú tvrdé, šťáva je výborná ako liek. Lepšie je ich uskladníť zamrazené.
Re: Aronia čierna
Prosíme o informáciu kde sa Arónia čierna dá zakúpiť?
Re: Arónia čierna
Dobrý deň
chcela by som Vás poprosiť o radu, kúpila som tento výrobok mame, vraj pomáha pri znížení vysokého tlaku, vzala ho večer prvýkrát a ráno si namerala tlak 200/100. teraz sme v pomykove či výťažok má brať alebo čo.
Re: Arónia čierna
Aroniu pestujem uz niekolko rokov,mam jej vela.Tohto roku je extra velka uroda,tak ju ponukam aj na predaj.
Re: Re: Arónia čierna
Dobry den,
mam prosbu na Vas spytat ohladom Aronie ciernej a uvadzate,ze ponukate na predaj.Potrebovala by som vediet kde sa nachadzate ci je mozne kupit cerstvu aroniu?Pretoze pochadzam z Bratislavy.Dakujem vopred za odpved.Vela stastia.S pozdravom Milanka
Re: Re: Re: Arónia čierna
ak máte záujem môžete si naoberať zadarmo aj u mňa na Liptove.0911466111
Re: Re: Re: Re: Arónia čierna
Dakujem za spravu.Kde sa nachadzate v Liptove?V Liptovskom Mikulasi?
Re: Arónia čierna (nové)
Keď niekto má nízky tlak aj tak znižuje krvný tlak?
Arónia čierna
Arónia čierna obsahuje veľa vitamínov (P, C, PP, B, E) a preto sa onej hovorí ako o malej vitamínovej bombe. Okrem toho harmonizuje štítnu žľazu, znižuje krvný tlak a spružňuje cievy. Ako doplnok výživy je vhodná pre každého. Arónia čierna nie je medzi ľuďmi veľmi známa, predstavte ju prosím... Kedy dozrievajú plody a ako sa dajú uchovať? Dá sa bežne na Slovensku pestovať?
AFRA: Plod arónie čiernej (nesprávn...
Reagovať