BIO spotrebiteľ

Diskusia k článku: BIO Restaurant WEST - prvá BIO reštaurácia na Slovensku

1. BIO Restaurant WEST - prvá BIO reštaurácia na Slovensku
    Už viac ako mesiac je otvorená prvá BIO reštaurácia “BIO Restaurant WEST“ na Slovensku v Bratislave na kolibe v Hoteli WEST. BIO jedlo, ktoré očarí už na 1. pohľad
    Priaznivci bio stravy majú možnosť sa kvalitne najesť v reštaurácii, ktorá spĺňa nároky aj toho najnáročnejšieho „bio spotrebiteľa“. Všetky produkty, ktoré používame pochádzajú z prevažne rakúskych, maďarských, ale aj slovenských a českých bio fariem.

V exkluzívnych priestoroch našej...

Reagovať

2. Dobre sto vyzera, ale s takych malych porcii by som sa nenajedol.
    Rudolf Pado   Reagovať

0

0

+ ceny:-)

http://www.biorestaurant.sk/Data/jedalny-listok-SK-ENG-DE.pdf

Minerálka Rajec 0,25 l (sýtená, jemne sýtená, nesýtená) 50,- Sk

Voda drahsia ako med u nas v horach. Takze nic moc pre turistov co piju vodu priamo z pramena pod Rajcom:-)
      Reagovať

0

0

Ceny su OK

1. Cesta z BA do Rajca "k pramenu" urcite stoji viac ako 50,-Sk. Pochybujem, zeby v BIOrestauracii v Rajci ponukali mineralku Rajec zadarmo :( 2. Turisti pravdepodobne nechodia do takych restauracii. Aspon teda ja, ked idem na turistiku, tak takyto typ restauracii V HOTELOCH nevyhladavam :-).
    Fox   Reagovať

0

0

Priznavam, ze restauraciu som este nenavstivila, pozerala som len stranku a citala jedalny listok tam uvedeny. Naozaj som necakala, ze na prvom mieste tam bude tronit Cola. :-(
    Katka   Reagovať

0

0

Bio Cola

Katka, ale to je certifikovana Bio Cola :)
      Reagovať

0

0

ceny

Pozeral som jedalny listok. To snad nemyslia vážne že taka taká troška polievky 2,5 dcl bude za 80 a viac korún.
    Teda zasa BIO luxus. Kedy tu tá temnota skončí že zdravie nebude pre vyvolených. Tiež poloha je úžasná. Kto tak od ruky bude chodiť na obed. Nech sa im teda darí ked to tak prešpekulovali. ivan
    Demiv   Reagovať

0

0

bio reštaurácia ?

Tam predsa tekmer nič bio nie je !
      Reagovať

0

0

Pravidla fóra

• Diskujte slušne a k téme
  • Neurážajte iných diskutérov
  • Nezaťažujte ich reklamou
  • Ak niečo predávate využite inzerciu.

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií