Klaudia Medalová
jeden z mala clankov, ktory ide do hlbky. Bravo a dik
UZNANIE
Zdravo odvážne a priamočiaro formulované konštatovania, podložené vedomosťami i osobnou skúsenosťou a vystihujúce podstatu problémov, sú mi veľmi sympatické. Ak sú navyše konštruktívne, tak ako aj v tomto prípade, sú mi vzorom.
Ďakujem.
Vazeny pan Slinsky! Idete proti prudu,co nie je jednoduche. Drzim vam palce.
Pekny clanok. Ciste nahodou nevie mi niekto ozrejmit aky je rozdiel medzi BIO potravinami a Organickymi potravinami a, ktore je lepsie kupovat ? dakujem.
Pane Šlinský náhodou jsem narazil na váš článek.Ve vašem životopisu jsem se dočetl,že pocházíte od Michalovec.Můj děda Juraj šlinský také pocházel od Michalovec z obce Svetuš a´po válce odešel do Severních Čech.Měl bratry Michala a Janka a sestru.Tak by mě moc zajímalo,jestli je to náhoda nebo můj děda byl váš příbuzný?Byl bych rád,kdyby jste mi mohl odpovědět.
Děkuji s pozdravem JIří Šlinský z Děčína
Dobrý den chcela by som sa spytat ci by ste piriviezli bio zeleninu aj do nitry alebo sa musi pre nu chodit do Trnavy.odpiste mi prosim na moj mail. dakujem Kurtisova
Re: Ing. Ján Šlinský
Kvalitné potraviny je problém zohnať, lebo podvodníci dávajú nálepku BIO na všetko, preto je najlepšie, ak máte blízko lokálneho farmára. Ja predávam slepačie vajcia po 0,50€ , čo je 5x viac než v supemarkete. Je to veľa, ale inak to nejde. Odberatelia sa o ne pobijú, lebo nie je vajec veľa, denne max. 15 ks, treba výbeh, kvalitnú nehnojenú trávu, obilie, atď. Predávam aj zeleninu, ale nie na trhu, tam sa to nepredá, mestské paničky by chceli kúpiť za polovičné ceny ako má Billa, aby im zostalo na cigarety a antialergické lieky. Je to úsmevné ako sú ľudia hlúpi. Ráno Musli a Jupík, obed McDonald, večer rozmrazená pizza.
Niekedy v sestdesiatych rokoch si spominam ako sa nicila t.z Pasavka zemiakova. Sypal sa taky biely prasok /DDT/ len aby sme toho skodcu zabili. To sa belelo ako sneh ale aj zemiaky mali pachut na ten prasok. A nie len zemiaky ale aj ina zelenina sadena tam v buducom roku. Mne vtom case nechutili zemiaky. Za istych okolnosti aj teraz zacitim chemiu, ktorou sa robi ochrana proti chorobam ci skodcom v potravinach. PRE TOTO BY SME SI MALI VAZIT LUDI A ICH PRODUKTY, KTORI SA SNAZIA VYHYBAT TEJTO CHEMII, KTORA NAM URCITE SKODI !
A co sa tyka nasej vlady- tam netreba cakat pomoc. Maju starosti ako sa predaju platinove sitka, CO2, nejake pozemky Fondu NM v Tatrach....
Pán Šlinský, už dlhšie sledujeme Vašu prácu a držíme Vám palce.
rodina Ivana Gondu z Trenčína
Ďakujem, že som sa o Vás dozvedela. Som malopestovateľka pre vlastnú potrebu a zdieľam Váš názor o dobrej zelenine už veľa rokov. Ešte raz ďakujem.
Vazeny pan inzinier,
Vas tato planeta potrebuje ako sol.Dovolim si skonstatovat,ze ste ako
nas novy papez Frantisek s prevratnou reformou.Uzasne,gratulujem.
Ing. Ján Šlinský
Ani jeden člen vlády doposiaľ verejne nepovedal, že má záujem o biopotraviny. Ak by mali záujem o
biozeleninu, ponúkam im možnosť vytvoriť vládne spoločenstvo podporujúce trvalo udržateľné
pestovanie a odbyt zeleniny. Predstavte sa, prosím...
Ing. Ján ŠLINSKÝ, pochádzam z obce Pavlovce nad Uhom, ktorá sa nachádza v juhovýchodnej časti okresu Michalovce. Po ukončení SPTŠ (odbor záhradník) v Čaklove som pokračoval v štúdiu záhradníctva na VŠZ Brno, katedr...
Reagovať