Kupujete mäso? Ake mäso kupujete? Čerstvé, alebo pokazené? Ale, ne ide len o mäso. Pretože pokazené nemusí byť len mäso! Zbystriť pozornosť by mali jednoducho tí, ktorí chodíte nakupovať potraviny. Mäso, aké ho nepoznáme
Nie som odborník na mäso (venujem sa niečomu celkom inému). Nepoznám v BIO spotrebiteľovi človeka, ktorý by na mäso odborník bol. Klaudia mi nevedela povedať, či si spotrebiteľ môže kúpiť na Slovensku mäso v kvalite BIO. "Nedávno dostala informáciu, že...
pata ty si sprostaaa....chuda kajka.....toto mame jak pokec alebo icq.....:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:Dja nemozem to co si tam naopisala:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
Kupujete mäso?
Ake mäso kupujete? Čerstvé, alebo pokazené? Ale, ne ide len o mäso. Pretože pokazené nemusí byť len mäso! Zbystriť pozornosť by mali jednoducho tí, ktorí chodíte nakupovať potraviny. Mäso, aké ho nepoznáme
Nie som odborník na mäso (venujem sa niečomu celkom inému). Nepoznám v BIO spotrebiteľovi človeka, ktorý by na mäso odborník bol. Klaudia mi nevedela povedať, či si spotrebiteľ môže kúpiť na Slovensku mäso v kvalite BIO. "Nedávno dostala informáciu, že...
Reagovať