BIO spotrebiteľ

Skladovanie ovocia a zeleniny

  1. Skladovanie ovocia a zeleniny
    Ovocie a zelenina uvoľnujú počas zrenia plyn etylén. Tento plyn ovplyvňuje rýchlosť zrenia. Keď je ho veľa zrenie je rýchle a keď je ho menej proces zrenia sa SPOMAĽUJE. Poznáte ten trik s avokádom. Ak kúpite avokádo málo zrelé vložte ho do nádoby spolu s jablkami, tie produkujú dosť etylénu,ktorý urýchli zrenie vášho jablka. Viac sa dozviete na www.bluapple.sk .

    Reagovať






Pravidla fóra

  • Diskujte slušne a k téme
  • Neurážajte iných diskutérov
  • Nezaťažujte ich reklamou
  • Ak niečo predávate využite inzerciu.


Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií