BIO spotrebiteľ

Diskusia k článku: Školské jedálne - zdravo a udržateľne

  1. Školské jedálne - zdravo a udržateľne
    Seriál Školské jedálne - zdravo a udržateľne vychádza z príručky Udržateľné verejné stravovanie – Zavádzanie bio a regionálnych potravín do verejného stravovania, určenej prioritne vedúcim jedální a manažérom verejných kuchýň, ale aj školám pripravujúcim budúcich kuchárov a širokej verejnosti so záujmom o moderné trendy vo verejnom stravovaní. Cieľom je poskytnúť znalosti a praktické príklady smerom k udržateľnejším verejným jedálňam. V seriáli...

    Reagovať






Pravidla fóra

  • Diskujte slušne a k téme
  • Neurážajte iných diskutérov
  • Nezaťažujte ich reklamou
  • Ak niečo predávate využite inzerciu.


Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií