BIO do škôl | Obyčajní ochranári | Mladí reportéri

TIBI-mliečny kefír.

TIBI-mliečny kefír.

Zoháňam hubu TIBI-mliečny kefír. Ak viete kde by som túto hubu zohnal poraďte.
Reagovať Stano
Dátum: 14.06.2006 08:01:07

Pridaj odpoveď

Re: TIBI-mliečny kefír.

no ja ju mam ale da sa aj kupit :) zalezi odkial ste, ak z okresu Trencin alebo Zilina tak by som vam ju mohol dat ak nie tak si pozrite www.tibi-kombucha.szm.sk
inak mi napiste na adresu ivan.ivan.ivan@centrum.sk
Reagovať Ivan
Dátum: 02.08.2006 15:03:57

Zhanam TIBI-mliecny kefir, som z BA. poradi mi niekto? Www.tibi-kombucha.szm.sk momentalne neponuka kefir.
Reagovať martina
Dátum: 06.08.2006 10:01:35

dobrý deň prajem, aj ja som z BA, aj ja ho zháňam, mám ho prisľúbený, ak budem mať tak Vám dám, keď sa k nemu dostanente skôr, budem rád, keď mi poradíte, kde ho možno kúpiť / dostať.
Reagovať matka
Dátum: 16.08.2006 09:45:00

Nahodou som sa dostal a tuto stranku velmi ma zaujala.Chcel by som sa aj ja spitat na nejake detaili.Aki je rozdiel medzi hubou Kombucha a hubou TIBI-mliecny kefir.Bol by som rad keby niekto mal tu kefirovu a bol by ochotny mi poslat nech sa ozve ma mojej adrese.Dakujem.Tu kombuchu by som revanzoval.
Reagovať haris
Dátum: 10.03.2007 21:47:38

Nahodou som sa dostal a tuto stranku velmi ma zaujala.Chcel by som sa aj ja spitat na nejake detaili.Aki je rozdiel medzi hubou Kombucha a hubou TIBI-mliecny kefir.Bol by som rad keby niekto mal tu kefirovu a bol by ochotny mi poslat nech sa ozve ma mojej adrese.Dakujem.Tu kombuchu by som revanzoval.
Reagovať haris
Dátum: 10.03.2007 21:52:59

Re: TIBI-mlie讹 kefí˛®

trocha o kombuche a tibi tu vo fore tibetská huba.....
Reagovať filip f.
Dátum: 11.03.2007 18:57:14

Kefirove zrna sa davaju do mlieka,učinky kefiru su všeobecne zname,pise sa o nich vela,a ceske stranky zvlašť. A inač kefir výborne chutí,je to obdoba ,,actimelu" no oveľa lepší a živý. KOmbucha, je to huba, ktorá potrebuje pre svoj život čierny čaj a cukor,po 8dňoch sa scedí a napoj je výborny, ma chuť šampanského, a zdravotne účinky - tiež na nete, ale hlavne ma zaujalo, že silne podporuje imunitu.
Reagovať albema
Dátum: 12.03.2007 22:55:06

prehliadnite si www.tibi-kombucha.szm.sk
Reagovať Cyril Filip
Dátum: 15.03.2007 18:57:22

Ak má niekto záujem o mliečny kefír, zasielam kefírové zrnká poštou spolu s návodom na prípravu, jeho zložením a indikáciami.
Reagovať Anka
Dátum: 03.06.2007 14:47:07

Re: Re: TIBI-mliečny kefír.

Dobrý deň, mám záujem o kefírovú hubu. V akom množstve to zasielate? A v čom to zasielate aby to nejako sa nepoškodilo a hlavne za koľko? Je možné hubu poslať v bublinkovej obálke?
Reagovať Martin
Dátum: 24.11.2010 15:33:43

prosim o zaslatie kefírovích zrniek vopred dakujem alena jakabova kpt.nalepku 2 levice 93401
Reagovať alena jakabova
Dátum: 28.06.2011 15:28:28

Re: Re: Re: TIBI-mliečny kefír.

Dnes som Vám poslal kefírovú hubu, najneskoršie zajtra by ste ju mali dostať. Poslal som to ako balík 1. triedy na dobierku, ktorého doručenie by malo trvať 24 hodín. Podacie číslo balíka je RR417215854SK. Ešte zopár užitočných informácií.

Informácia po doručení huby
Obsah fľaše preceďte cez umelohmotné sitko s občasným premiešaným varechou alebo umelohmotnou lyžicou. Kefír môžete vypiť, môže byť že bude trochu kyslejší, pretože niekedy trvá dlhšie kým pošta doručí balík a na dané množstvo huby je tam pomerne málo mlieka. Zliatu hubu dajte do 7 dl pohára a zalejte mliekom. Ďalej postupujte ako je uvedené nižšie.

Moje postrehy, skúsenosti a informácie
Robím kefír, len z kravského mlieka z automatov. Výroba trvá 12 - 24 hodín, podľa teploty prostredia. Ja ho robím po dlhšej skúsenosti tak, že 9 - 12 hodín ho nechám v kuchyni na linke v sklenenom pohári, prekryté gázou, alebo čistou utierkou (iba preto aby nenapadali nejaké nečistoty, alebo mušky). Potom ho dám na 12 - 15 hodín do chladničky. Týmto spôsobom dosiahnete krémovitú konzistenciu. Po tejto procedúre ho zlejem cez umelohmotné sitko, najlepšie cedník na halušky s otvormi asi 3 x 3 mm lebo cez husté sitko zle tečie. Používajte, len nekovové náradie a nádoby. Ak by ste si chceli dať prestávku v užívaní kefíru stačí hubu zaliať tak ako vždy (možno by bolo dobre dať o niečo viac mlieka) a dať ju hneď do chladničky. vydrží tam asi týždeň. A kefír ani neviem akú dobu, lebo ak mám veľa kefíru a nestačím ho piť tak je v chladničke aj viac ako týždeň. A stále je dobrý, ale môžete z kefíru vyrobiť aj tvaroh. Stačí kefír zohriať na miernom plameni asi po dobu 30 minút a scediť cez gázu, alebo čistú namočenú utierku. Huba sa po 14 - 17 dňoch rozmnoží (to, ale neznamená, že sa rozmnoží až o 14 dní po dodaní môže to byť aj na druhý deň, záleží od toho kedy sa rozmnožila u mňa), teda zdvojnásobí. Môžete darovať známym, alebo zvyšnú hubu môžete dať zjesť psovi, tiež kefír. Vraj im to tiež pomáha. Informácia z niektorej diskusie, nemám vyskúšané nemám psa. Nechcem ho trápiť v paneláku.

Ďalšie informácie nájdete na:
www.biospotrebitel.sk na fóre ”Tibetská huba” a na týchto stránkach:
www.mojezdravie.sk/tibetska-kefirova-huba.html)
www.gastroslovnik.sk/forum/forum-detail/o-je-to-tibetska-huba/)
www.radyanavody.sk/radyanavody/tibetska-huba-clanok)
www.nanicmama.sk/lekvaren/zazracny-liek-z-tibetu
www.charliin-koutek.wgz.cz/ (video o príprave)

Avokádový kefír
Ak ste sa rozhodli ochutnať kefír a zároveň obľubujete netradičnú, exotickú chuť, vyskúšajte nasledujúci, skutočne originálny a netradičný kokteil – kefír s príchuťou avokáda.
1 zrelé avokádo, 300 ml kefíru, 1 PL citrónovej šťavy , lístky bazalky alebo mätové lístky, 1 ½ PL medu.
Ošúpeme avokádo a ostatné ingrediencie rozmixujeme v mixéri. Vlejeme nápoj do vysokého pohára. Podľa chuti a počasia pridáme kúsky ľadu. Môžete vyskúšať aj ovocné kokteily, ovocie pridajte podľa sezóny.

Želám Vám pekný deň a veľa zdravia. Jozef.
Reagovať Jozef Pagáč
Dátum: 28.06.2011 18:23:24

Re: Re: Re: Re: TIBI-mliečny kefír.

dobrý deň, mala by som záujem o tibi - mliečnu hubu. Chcela by som vedieť, či je ponuka ešte aktuálna. ďakujem
Reagovať Sona
Dátum: 03.11.2011 08:20:54

dobrý deň, mala by som záujem o tibi - mliečnu hubu. Chcela by som vedieť, či je ponuka ešte aktuálna. ďakujem
Reagovať Sona
Dátum: 03.11.2011 08:44:01

mam zaujem o kefírové zrna.
prosím cenu a množstvo.
Ďakujem
Reagovať Olejar
Dátum: 21.10.2011 23:15:06

Huba je zadarmo, platíte iba za balík na dobierku 3€. Huby je asi za 3 lyžice. Asi na 3/4 - 1 l mlieka.
Reagovať Jozef Pagáč
Dátum: 22.10.2011 06:21:59

Chcem Vás požiadať o zaslstie huby na výrobu mliečneho kefíru.Pošlite mi pokyny.Ďakujem
Reagovať MILAN BOBOK
Dátum: 13.02.2012 20:55:50

Re: Re: Re: Re: Re: TIBI-mliečny kefír.

Zašlite adresu, hubu Vám pošlem.
Reagovať Jozef Pagáč
Dátum: 13.02.2012 21:23:31

Mám záujem o TIBI-mliečny kefír, chcel bi som ho vyskúšať či to funguje.
Reagovať Emil MILAN
Dátum: 04.02.2012 21:24:31

Môžem Vám poslať, stačí zaslať adresu.
Reagovať Jozef Pagáč
Dátum: 04.02.2012 21:25:50

Tiež by som mal záujem, bolo by možné poslať aj mne?Ď
Reagovať puffy
Dátum: 24.02.2012 22:46:52

Ľudia, prosím Vás píšte aj adresy, bez adresy sa to nedá. Tu alebo na môj mail (jozefp51@gmail.com)
Reagovať Jozef Pagáč
Dátum: 25.02.2012 09:14:04

prosim vas mohla by som si u vas objednat tibi napoj, dakujem za odp.
Reagovať Yaneta
Dátum: 28.02.2012 09:40:45

Môžete mi poslať Vašu adresu, hubu Vám pošlem.
Reagovať Jozef
Dátum: 28.02.2012 10:53:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: TIBI-mliečny kefír.

Dobrý deň,chcela by som si u Vás objednať TIBI-kefír.Ďakujem.moja adresa:M.Kašiarová,Tatranská 47,97411 Banská Bystrica
Reagovať marcela
Dátum: 08.05.2012 19:54:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TIBI-mliečny kefír.

Zajtra Vám hubu pošlem.
Reagovať Jozef
Dátum: 09.05.2012 17:23:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TIBI-mliečny kefír.

balík prišiel v poriadku,ďakujem
Reagovať marcela
Dátum: 14.05.2012 12:05:56

Chcel by som reagovat na vas prispevok.je to riadna kefirova huba alebo nejake kvasinky a jak sa stim naraba a co to stoji.Dakujem.
Reagovať haris
Dátum: 07.06.2007 16:23:30

mám zaujem okef.zrnká. ako a za koľko . Stropkov
Dátum: 06.07.2007 09:44:40

chcela by som kupit kefirove zrnka s navodom, kolko to stoji ? Byvam v Kosiciach.
Reagovať Jarka
Dátum: 06.07.2007 13:00:13

Prosím o zaslanie kefírových zrniečok aj s návodom.

Prosím o odpoveď či ste s týmto prípravkom spokojná a či ho môžu užívať
aj diabetici. Koľko zrniečka stoja_

Moja adresa: Eva Mešinová, Malé Kršteňany č. 33
958 03 Partizánske 3
Dátum: 06.07.2007 18:35:22

Rada by som si u Vás objednala kefirove zrnka.
Na cene nezáleží.
Ďakujem
Reagovať Mary
Dátum: 07.07.2007 20:53:55

Mal by som zaujem kupiť TIBI-mliečny kefír.Prosím zašlite mi cenovu ponuku.Ďakujem.
Reagovať Martin
Dátum: 08.07.2007 17:40:33

Ahoj Anka mam zaujem o info o mliecny kefir cena a ci by bolo mozne poslat postou do zvolena . Dakujem.Palo
Reagovať palo
Dátum: 08.07.2007 18:29:35

Ja by som mal záujem o túto hubu, len nie som z okresu Trenčín ani Žilina, ja som z Trnavy. Koľko by to stálo?
Reagovať Vladimir
Dátum: 09.07.2007 17:42:22

vymenim zrnka na mliečny kefir za topinambury.kto ma zaujem? som od Martina
Reagovať zvedavamt
Dátum: 14.07.2007 13:38:59

Mám záujem o TIBI . mliečny kefír, aká je Vaša cenová ponuka. Pred niekoľkými rokmi sme tie hubky mali, ale akosti nám umreli.
Reagovať Marika
Dátum: 15.07.2007 19:58:47

kefirove zrna alebo mliecny kefir-citam tieto clanky na internete a len sa cudujem.Mliecny kefir mam asi pol roka,pijem ho poctivo kazdy den metaboliz mam upraveny.Ale nikdy by som hubu nepredal pretoze huba sa DARUJE.Darovali ju mnisi jednemu panovy ktory sa u nich liecil a vyliecil si rakovinu.Teno pan ju potom rozdaval dalej aby sa ludia s hubou liecili.A rozdavam ju aj ja .Kto ma o hubu poziada kazdemu ju dam ZADARMO.Som z Trencina,uprednostnim osobny odber z hygienickych dovodov.
Reagovať dodo
Dátum: 21.07.2007 08:22:23

Dobrý deň, chcem sa spýtať či je tento Váš inzerát ešte aktuálny a ak áno tak by som mala záujem o túto mliečnu hubu.
Za Vašu skorú odpoveď vopred Ďakujem.
Reagovať Lenka Drgova
Dátum: 10.04.2011 16:55:22

Ak by sa Vám nikto neozval, môžete ma kontaktovať na môj mail (jozefp51@gmail.com). Tiež zasielam hubu, len za cenu poštového. Na tejto stránke v diskusii ”Tibetská huba” nájdete viac.
Reagovať Jozef Pagáč
Dátum: 10.04.2011 20:34:56

Ano mám záujem o mliečnu kefirovú hubu,prosim vás ak ešte mate a môžete mi poslať budem rád ak ked sa mi rozmnoži podarujem dalším zaujemcom.Ešte raz dakujem.
Reagovať Ivan Nebus
Dátum: 17.04.2011 11:51:38

Pošlite mi Vašu adresu, bez adresy sa to nedá, Jozef.
Reagovať Jozef Pagáč
Dátum: 17.04.2011 15:32:57

Nebus Ivan Valaská OKtobrová 5 97646 Brezno
Reagovať Ivan Nebus
Dátum: 23.04.2011 18:52:18

Nebus Ivan Valaská OKtobrová 5 97646 Brezno
Reagovať Ivan Nebus
Dátum: 23.04.2011 18:53:27

Utorok Vám hubu pošlem.
Reagovať Jozef Pagáč
Dátum: 24.04.2011 21:18:00

Utorok Vám hubu pošlem.
Reagovať Jozef Pagáč
Dátum: 24.04.2011 21:19:00

Dobry den,

mozete mi prosim Vas zaslat kefirovu hubu? Ak ano, napiste mi prosim na mail strongbow@zoznam.sk a poslem Vam adresu na dodanie huby.Dakujem. Andrej
Reagovať Andrej
Dátum: 19.11.2011 12:54:23

Dnes som Vám poslal kefírovú hubu, najneskoršie v piatok by ste ju mali dostať. Prikladám ešte zopár informácií.

Informácia po doručení huby
Obsah fľaše preceďte cez umelohmotné sitko s občasným premiešaným varechou alebo umelohmotnou lyžicou. Kefír môžete vypiť, môže byť že bude trochu kyslejší, pretože niekedy trvá dlhšie kým pošta doručí balík a na dané množstvo huby je tam pomerne málo mlieka. Zliatu hubu dajte do 7 dl pohára a zalejte mliekom. Ďalej postupujte ako je uvedené nižšie.

Moje postrehy, skúsenosti a informácie

Robím kefír, len z kravského mlieka z automatov. Výroba podľa teploty trvá 12 - 24 hodín, podľa teploty prostredia. Ja ho robím po dlhšej skúsenosti tak, že 12 hodín ho nechám v kuchyni na linke v sklenenom pohári, prekryté gázou, alebo čistou utierkou (iba preto aby nenapadali nejaké nečistoty, alebo mušky. Potom ho dám na 12 hodín do chladničky. Týmto spôsobom dosiahnete krémovitú konzistenciu. Po tejto procedúre ho zlejem cez umelohmotné sitko, najlepšie cedník na halušky s otvormi asi 4 x 4 mm lebo cez husté sitko zle tečie. Používajte, len nekovové náradie a nádoby. Ak by ste si chceli dať prestávku v užívaní kefíru stačí hubu zaliať tak ako vždy a dať ju hneď do chladničky. vydrží tam asi týždeň. A kefír ani neviem akú dobu, lebo ak mám veľa kefíru a nestačím ho piť tak je v chladničke aj viac ako týždeň. A stále je dobrý, ale môžete z kefíru vyrobiť aj tvaroh. Stačí kefír zohriať na miernom plameni asi po dobu 30 minút a scediť cez gázu, alebo čistú namočenú utierku. Huba sa po 10 - 17 dňoch rozmnoží, teda zdvojnásobí. Môžete darovať zmámim, alebo zvyšnú hubu môžete dať zjesť psovi, tiež kefír. Vraj im to tiež pomáha. Informácia z niektorej diskusie, nemám vyskúšané nemám psa. Nechcem ho trápiť v paneláku.

Ďalšie informácie nájdete na:

www.biospotrebitel.sk na fóre ”Tibetská huba” a na týchto stránkach:
www.mojezdravie.sk/tibetska-kefirova-huba.html)
www.gastroslovnik.sk/forum/forum-detail/o-je-to-tibetska-huba/)
www.radyanavody.sk/radyanavody/tibetska-huba-clanok)

Avokádový kefír
Ak ste sa rozhodli ochutnať kefír a zároveň obľubujete netradičnú, exotickú chuť, vyskúšajte nasledujúci, skutočne originálny a netradičný kokteil – kefír s príchuťou avokáda.

1 zrelé avokádo, 300 ml kefíru, 1 PL citrónovej šťavy , lístky bazalky alebo mätové lístky, 1 ½ PL medu.
Ošúpeme avokádo a ostatné ingrediencie rozmixujeme v mixéri. Vlejeme nápoj do vysokého pohára. Podľa chuti a počasia pridáme kúsky ľadu.

Želám Vám pekný deň a veľa zdravia. Jozef.
Reagovať Jozef Pagáč
Dátum: 26.04.2011 15:51:14

dobry den , mala by som zaujem o kefirovu hubu , vedeli by ste mi ju este zaslat ? dakujem pekny den
Reagovať DENISA
Dátum: 04.12.2011 22:05:57

Re: TIBI-mliečny kefír

Dobry den, zhanam TIBI mliecny kefir, viete mi ho zaslat na adresu:

Janette Belacicova
Jablonove 477
900 54 Jablonove

Dakujem za odpoved!!!
Reagovať Janette
Dátum: 05.01.2012 18:32:21

Re: Re: TIBI-mliečny kefír

Áno, môžem Vám ho zaslať na budúci týždeň.
Reagovať Jozef Pagáč
Dátum: 05.01.2012 21:12:00

Re: Re: TIBI-mliečny kefír

Pekný deň, mala by som tiež záujem o mliečny kefír TIBI

ak mi viete zaslať dám adresu.
HR
Reagovať Helena Rákošiová
Dátum: 08.02.2012 11:18:36

Re: Re: Re: TIBI-mliečny kefír

Môžem Vám zaslať, pošlite adresu.
Reagovať Jozef Pagáč
Dátum: 08.02.2012 16:45:00

Dobry den.
Chcela by som Vas poprosit ci by ste mi mohli poslat mliecnu hubu .Velmi ma zaujima a rada by som si s nou skusila vyriesit nejake zdravotne problemy.Ja som zo Zvolena a tak som rozmyslala neviem ci sa to da poslat aj postou ale asi najlepsie by bolo poslat to autobusom a ja by som si to tu vyzdvihla.Dohodli by sme sa telefonicky na ktory spoj by ste to dali a ja by som to tu pockala. Pisete ,ze ju darujete tak ak to stale tak plati budem velmi rada.Je naozaj velmi zriedkave takeho cloveka v dnesnej dobe stretnut. Ste urcite uzasny clovek. No len neviem ci by to autobusar zobral zadarmo asi 1-2 euro by bolo treba zaplatit a ja by som Vam to mohla zaplatit nejako na ucet. Zatial dakujem velmi pekne a budem rada ked sa mi ozvete. Staci prezvonit moje cislo je 0907358183. Prajem pekny den. Andrea
Reagovať Andrea Debnarova
Dátum: 18.05.2011 15:50:16

dodo,
myslim, ze mas dobre srdce.
Reagovať Ahimsa
Dátum: 21.07.2007 16:25:39

Postoj Doda sa mi velmi paci, som az stastna, ze aj taki nezistni ludia su. Dodko, dakujem ti za tvoje dobre srdiecko. Jasom tiez kedysi davno mala kombuchu, rychlo sa to rozmnozovalo a tiez by ma nenapadlo za to pytat peniaze. Ved najvacsia odmena je ked niekomu to pomoze. Syn bol teraz v Trencine na POHODe, keby som vedela, bola by som ho za tebou poslala. Ja som z Kosic, takze nic z toho, ale aj tak vdaka.
Jarka.
Reagovať Jarka
Dátum: 23.07.2007 07:37:37

zháňam kombuchu a vodný kefír, na výmenu môžem poskytnúť mliečny kefír, prešov
Reagovať robo
Dátum: 23.07.2007 10:43:47

Kombucha je morská riasa z ostrova Hokaido, to čo máš ty, to sa volá ruský alebo povolžský kvas, ale pravda je, že na Slovensku slovom kombucha označujú niečo úplne iné, hoci nesprávne.
Reagovať pavol
Dátum: 23.07.2007 18:39:27

Zhanam mliecny kefir TIBI,som z okresu Nove Zamky.Kto by mi vedel poslat,alebo kto je z blizkosti?Pan dodo keby ste mi vedeli poslat postou,velmi by som Vam podakovala.Ked sa rozmnozia,aj ja by som darovala dalej, aby pomohli aj inym ludom.Ste velmi dobrosrdecny clovek,dakujem.
Dátum: 13.08.2007 20:06:36

Mas ozaj zlate srdce.Aj ja som ju zhanal dlho,no podarilo sa mi ju zohnat tiz darovanim/vtedy je vraj naj ucinejsia/Mamju este malo no az m naraste tk tiez podarujem.
Reagovať haris
Dátum: 14.08.2007 22:34:19

dobry den mam zaujem o tibetsku hubu...ak niekto moze darovat budem rada
ban. bystrica a okolie...dakujem
Reagovať lucia
Dátum: 18.08.2007 21:02:01

Dobry den.Mam topinambur poslat by som mohla koncom oktobra.Ja zas zhanam kefirove zrnka TIBI.Som z okr. Nove Zamky,len neviem ako by sa to poslalo postou.Za moznost dakujem.EVA
Dátum: 16.09.2007 16:20:16

Ahojte, mám tibi, tiež mi darovali .. takže ak niekto z okolia Zvolena,Detvy alebo BB bude chcieť, môžem nejako doniesť. Prípadne prevolajte 0908 555 789
Reagovať Adina
Dátum: 16.09.2007 18:55:13

dobry den este darujete tie tiby kristaliky? prosim vas ...
Reagovať alena
Dátum: 19.06.2011 22:43:28

Mám veľký záujem o kefírovú kultúru, prosím ozvite sa mi na mail s konkrétnymi podmienkami na kúpu, predpokladám, že by sa moja objednávka dala zrealizovať poštou na dobierku. Na stránke tibi-kombucha szm. nie sú t.č. žiadne kontaktné údaje pre možnú objednávku, takže sa teším na Vašu sskorú odpoveď- Vďaka.
Reagovať rybanska
Dátum: 28.09.2007 11:32:32

Mám záujem o kefírovú kultúru, prosím ozvite sa mi na mail s podmienkami na kúpu, som z piešťan. Ak chce niekto darovať určite sa odmením
Reagovať lefi
Dátum: 20.10.2007 12:31:15

hľadám darcu tibi kefírovej kultúry, ja sa mu revanžujem nasadou kombuchy
Reagovať jozef
Dátum: 27.10.2007 10:35:02

Kto daruje Tibi mliečny kefír? okolie piešťan a trnavy.
Ďakujem
Dátum: 31.10.2007 19:27:33

Predám kryštály TIBI na prípravu vodného kefíru. Jedna násada TIBI pozostáva z 5 čajových lyžičiek kryštálov na 1l vody. Cena: 300 Sk.
Len pre zaujemcov z KE a okolia.
Kontakt: Radocom@pobox.sk
Reagovať Radovan
Dátum: 03.11.2007 22:07:03

Pestujem KOMBUCHU – čajovú hubku. Je vo vynikajúcom stave.
Vymením ju za mliečnu tibetskú hubku TIBI.
mr.merlin
Reagovať jozef
Dátum: 05.11.2007 16:00:10

Mam zaujem o TIBI - vodn kefir.
Ak mi ho niekto viete predat - podarova, napiste mi prosim mail.
Za odozvy vopred dakujem.

Topolcany, trencin, partizanske, nitra, prievidza a okolie..
Reagovať Romanka
Dátum: 20.11.2007 20:05:48

mam zaujem o kefirove zrnka TIBI prosim vas poslite mi na dobierku som z okresu Nove Zamky. V pripade ochoty spojte sa so mnou cez mail a potom vam poslem adresu.Dakujem.
Dátum: 21.11.2007 10:05:53

Darujem VAm nasadu mliecnej huby, ale aj cajovej kombuchy, vyzdvihnete
si ju v BJ.
Reagovať albema
Dátum: 21.11.2007 15:32:20

TIBI-mliečny kefír.

Dobrý deň.
Túto úžasnú hubu som po menších prestávkach vždy pestoval.
Daroval okoliu a potom prijal od niekoho.
No neviem čo sa stalo, lenže teraz ju nemôžem nikde zohnať.
Až na tejto stránke som sa dozvedel, že by som si ju mohol vyzdvihnúť
u Vás v BJ.
Ak je to ešte aktuálne a možné, tak Vám vopred ďakujem za odpoveď
"kedy a kde?"
S pozdravom Václav.
Reagovať Václav
Dátum: 26.01.2012 07:07:18

dakujem za vasu ponuku,len neviem co je BJ je to bardejov?
Dátum: 21.11.2007 20:24:37

DAKUJEM ZA PONUKU kde je BJ je to Bardejov?
Dátum: 21.11.2007 22:02:08

Ahoj Anka zháňam kefirové zrná,som z KE
Reagovať Rado
Dátum: 27.11.2007 20:30:24

Váľený pán Ivan!
Po dlhom hµadaní a prezeraní rôznych stránok/www.kombucha.szm.sk,
kde mimochodom majú vypredané/ som naąiel práve Vás,ktorý ponúka
pomoc,o ktorú by som mal záujem.Jedná sa mi o hubu TIBI-mliečny kefír.
Ponúknite mi cenu a potomsa znova skontaktujeme!

S pozdravom Ąuboą
Reagovať Ąuboą Dvorský
Dátum: 29.11.2007 20:02:03

Pán Dodo môľete sa mi ozva»?Som z DCAn/V.
S pozdravom Ąuboą
Reagovať Ąuboą Dvorský
Dátum: 02.12.2007 18:51:29

Srdečne zdravím všetkých "kefíru chtivých" záujemcov. Som z BA a tiež mám veľký záujem o TIBI-mliečny kefír. Ak ho niekto máte a pohybujete sa po BA - prosíííííííím, ozvite sa mi. Chcem to vyskúšať dávať mamine, a chcela by som to vyskúšať vyrábať so sójovým mliekom. Neviem, či to pôjde, ale za pokus to stojí. Ďakujem, že sa mi ozvete čoskoro.
Dátum: 03.12.2007 10:22:39

Dostali ste sa nejakým nedopatrením na moju adresu. No nie nesprávne.Ja mám kefirovu hubu aj podarujem no neviem ako? Ja pochádzam z Vrabel no ak by ste mali nejaku možnosť s dopravou bolo by to možne ju aj mat.Ozvite sa. Prajem pekný den.
Reagovať haris
Dátum: 03.12.2007 23:41:02

Predošlí príspevok je odpoved na dotaz p. Evi.
Reagovať haris
Dátum: 03.12.2007 23:49:58

haris:

Dobrý večer, mala by som záujem o TIBI mliečny kefír. Som z LV a moja kolegyňa z Vrábiel by to pre mňa iste urobila a prevzala kefírovú hubu. Dnes som si objednala cez internet KOMBUCHU, ktorou by som sa mohla revanšovať, ked bude aktuálne jej delenie. Ďakujem
Reagovať dadaLV
Dátum: 08.12.2007 18:07:31

Dobrý den.Dostal som Váš mail a že by ste mali zaujem o kefirovu hubu.Moja adresa je S Marek Vrable Podmájska 7.Alebo mi napiste adresu dotičnej a ja jej ju donesiem.Dakujem za ponuku Kombuchi,tu mam tiež.Ostávam pozdravom.
Reagovať haris
Dátum: 09.12.2007 22:24:12

Moje c.t.0915828914 Pekný den prajem.
Reagovať haris
Dátum: 10.12.2007 08:07:22

harisovi:

Velmi pekne Vám ďakujem za hubku. Kolegyňa mi ju dnes ráno doniesla. Keď sa mi rozmnoží, už mám ďaších záujemcov z rodiny a v zamestnaní, ktorým hubku ako ináč aj ja darujem ako Vy. Je dobré vedieť, že dobrí a nezištní ľludia ešte existujú. Prajem Vám pevné zdravie a príjemné prežitie Vianočných sviatkov. Darina
Reagovať dadaVLV
Dátum: 11.12.2007 09:03:23

Dobrý deň,zháňam hubu Tibi-mliečny kefír.Som od Trenčína a z blízkeho okolia nepoznám nikoho ani moji známi kto by mal túto hubu.Ak je niekto z okolia Trenčína a bol ochotný mi poskytnúť kryštáliky bola by som nesmierne rada.
Za informácie ďakujem a všetkým čitateľom prajem príjemné a pohodové prežitie sviatkov.
Dátum: 13.12.2007 08:18:29

Mila Anka,ak by ste boli taka dobra a napisali mi na moj mail,kolko asi stoja tie zrnka...dakujem
Reagovať elen
Dátum: 22.12.2007 16:31:57

Dobrý den p. elen.Dostali ste sa nejakým nedopatrením na moju adresu s prozbou o kefirovu hubku.Ja ju aj mám a aj by som podaroval, no chíba kontakt.Ak budete mat záujem,tak sa ozvite.Ak by neboli problemi s dopravou.Naznačte okres ja som z okolia NR.Prajem Vám Radostné prežitie Vianočných sviatkov.Marek. & (haris)
Reagovať haris
Dátum: 24.12.2007 13:15:06

TIBI-mliečny kefír.

Dobrý večer, prosím niekoho z BA kto má kefirovu hubku Tibi a kúsok môže podarovať
Reagovať dadka
Dátum: 01.01.2008 22:11:37

Ak ma niekto zaujem,ponukam kefirove zrnka-japonske krystaliky aj s navodom aj na dobierku.
Reagovať Anita
Dátum: 06.01.2008 15:21:30

stale sa cudujem ako sa u nas chce vsetko spenazit. tiez sme hubu kefir dostali a nevieme si vynachvalit pretoze moje deti maju intoleranciu laktozy a obycajne kupovane pseudokefire ( cest vynimkam ) nestravia lebo vzhladom na sposob zakysania su mrtve a teda laktozu nemenia . takto zakysane mlieko nam robi velmi dobre . hubu pravidelne rozdavam az znovu namnozim rada sa podelim
Reagovať luba
Dátum: 06.01.2008 19:03:40

Zdravím Vás pani Luba, mala by som vážny záujem o kefirovú hubu pre vlastnú potrebu ďakujem
Reagovať dadka
Dátum: 06.01.2008 21:13:06

Tibi&kombucha

DARUJEM nasadu tibi-mliecneho kefiru a aj hubu kombuchu. Najlepsie by bolo ak by ste boli z Kosic lebo newiem ako to poslat. Ak mate zaujem tak sms na 0908374076
Reagovať renata
Dátum: 07.01.2008 10:46:27

pan DODO, som z Trencina, mam velky zaujem o Tibi - krystaliky, ak mozte ozvite sa mi na moj mail, ak je vasa ponuka este aktualna.
Dakujem
Reagovať agota
Dátum: 10.01.2008 20:21:54

dada aj ja som z lv,máš ešte ten mliečny kefír?mala by som záujem,prípadne môžem vymenit za vodný kefír,alebo kombuchu.
Dátum: 13.01.2008 13:53:51

ahojte vsetci. ja by som mal tiez zaujem o tu hubku-mliecny kefir. nema niekto trocha nazvys kto by to podaroval???prosim odpiste na mail ak by sa niekto taky nasiel. Velmi pekne dakujem
Reagovať tome
Dátum: 15.01.2008 15:03:10

Odkaz pre p. ela .z LV Ja mám aj podarujem napis kontakt.c.t 0907172218.ste***ísal:

> dada aj ja som z lv,máš ešte ten mliečny kefír?mala by som
> záujem,prípadne môžem vymenit za vodný kefír,alebo kombuchu.
Reagovať haris
Dátum: 15.01.2008 16:56:48

Ahoj, kefírovú hubku mám, teraz som podarovala, keď znovu narastie asi za 2 týždne, ozvem sa na 0907172218?...Darina
Reagovať dadaLV
Dátum: 15.01.2008 17:16:56

Mam zaujem o mliecny kefir a vodný kefír. Som zo Zvolena najlepsie z okolia ZV, BB. Pripadne aj dobierkou. Dakujem.
Dátum: 19.01.2008 23:39:08

Ahoj Palo. Chcem sa spytat ci si zohnal mliecny kefir. Som tiez zo Zvolena a pokial ho mas, mal by som zaujem. Dakujem. Igi.
Dátum: 21.01.2008 12:43:53

Ahoj, čítala som,že máš zrnká mliečneho kefíru. Mala by som tiež záujem získať ich pre vlastnú potrebu, ale nepoznám vo svojom okolí nikoho, kto by ich mal. Odkiaľ si? Ja som z TN. Možno by sme sa mohli nejak spojiť a ak by si mala zrniek naviac, nejak by sme sa dohodli? Budem na maili čakať na odpoved. Dakujem
Reagovať anna
Dátum: 23.01.2008 20:26:28

Som z TN a tiez zhanam tibi-mliecny kefir. prosim Doda a kontakt na neho,
(alebo niekoho ineho z TN-okolia) rad by som sa dostal k tymto hubam.
Dakujem
Reagovať bpapyro
Dátum: 25.01.2008 13:34:38

DArujem Tibi, som z Trenčianskeho kraja.
Reagovať noemi
Dátum: 31.01.2008 11:20:32

zhanam mliecny kefir a som z B. Bystrice , mozem vymenit zrnka za vodny kefirStano napísal:
Reagovať Jana
Dátum: 21.02.2008 09:53:53

Ponukam nasady TIBI. Jedna nasada 250,- Sk + postovne podla platneho cennika posty.
Reagovať Martin
Dátum: 25.02.2008 17:12:02

Ahoj Anitka
mám záujem o kefírové zrnká atramka13@gmail.com.
Pekne ďakujemAnita napísal:

> Ak ma niekto zaujem,ponukam kefirove zrnka-japonske krystaliky
> aj s navodom aj na dobierku.
Reagovať Atramka
Dátum: 07.03.2008 11:46:29

neviete o niekom kto ma hubu TIBI vodný kefir v okoli Bratislavy?? prosim o kontakt
Reagovať koloman
Dátum: 02.04.2008 08:05:11

mam japonske krystaliky,som z nitri ale vedela by som vam ich poslat.stoja 300sk tak 10 liziciek ale rychlo sa mnozia.ak mate zaujem tak 0918 661 889.koloman napísal:

> neviete o niekom kto ma hubu TIBI vodný kefir v okoli
> Bratislavy?? prosim o kontakt
Reagovať michaela bohunicka
Dátum: 10.04.2008 18:05:34

Som zo Smoleníc a mám Tibi vodný kefír. Prípadne vymením za huby mliečneho kefíru. 0905265093
Dátum: 11.04.2008 06:42:37

dobry den...som z Levic...mam zaujem o kefirové zrnka na vodný a mliečny kefír...má ich niekto v blizkom okolí ?...dakujem
Reagovať misa
Dátum: 11.04.2008 11:36:21

DOBRY DEN, MAL BY SOM ZAUJEM O TIE KEFIROVE ZRNKA,MOHLI BY STE MI TO POSLAT NA DOBIERKU? AK ANO MOJE MENO A ADRESA SU:

Janoška Juraj
Hlinisko 1036
90873 Velke Levare
telefon je 0904 415 009

s pozdravom Janoška

Anka napísal:

> Ak má niekto záujem o mliečny kefír, zasielam kefírové zrnká
> poštou spolu s návodom na prípravu, jeho zložením a
> indikáciami.
Reagovať Juraj
Dátum: 16.04.2008 13:06:01

Dobrý den
mal by som záujem o kefírové zrnká, ak je to možné ,možte mi ich poslat na dobierku na adresu Peter Plávka Rolnícka 453/20, Liptovský Mikuláš 0301 05, moj tel:0907 565 523 stačí ked mi prezvoníte. dakujem
Reagovať Peter
Dátum: 31.03.2012 19:47:57

mám záujem o kúpu zrniek mliečneho kefíru, prípadne vymením za Tibi - vodný kefír.

Mgr. Vladimír Dvoran,
Trnavská 582/8
91904 Smolenice
Dátum: 16.04.2008 17:39:09

Darujem zrná Tibi-mliečny kefír - Pezinok. Luba
Reagovať Luba
Dátum: 20.04.2008 22:30:59

ahojte...
Velmi rad by som opat mal zrná Tibi-mliečny kefír ...
pomoze niekto? som v Ziline ...
dakujem

nakeyyy@gmail.com
Reagovať ivan
Dátum: 21.04.2008 19:40:22

ahoj Lubka,
mal by som zaujem o ten mliecny kefir, ak by bolo mozne, bol by som vdacny.
moj telefon na urychlenie je 0904 415 009. som z Velkych Levar, v Pezinku som za nejakych 30 minut autom. dakujem za skoru odpoved Juraj

p.s. uz som si aj objednal a poslali mi vodny ke***otrebujem ten mliecny.Luba napísal:

> Darujem zrná Tibi-mliečny kefír - Pezinok. Luba
Reagovať Juraj
Dátum: 02.05.2008 19:53:42

Tibetská kefírova huba, kefírové zrná - Ponuka

Ponúkam tibetskú kefírovú hubu (kefírové zrná), pre výrobu domáceho lahodného kefíra z mlieka. Pri osobnom odbere v Prešove, darujem za liter plnotučného mlieka - netrvanlivého. Ak budete chcieť zaslať hubičku poštou, za 2 eurá Vám ju zašlem.
Kontaktujte ma mailom na adresu: brr@centrum.sk
Reagovať naturalwater
Dátum: 22.03.2012 23:32:54

neviem ci to este zhanate ale najskor zozeniete na portali mimibazar , ja som to mala asi 4 roky a je to ***otom som toho malatolko ze som nevedela co stym , lebo to sa rozmnozuje a davala som to svojim znamim a dnes to nema nik a pripomenuli ste mi volaco fajn ak zozenie skor tak sa vam ozvem ja a by ste vy mali skor tak sa mi ozvite a viete \e je aj tibi ale vodne a je tiez fajn ,nieco take ako mliecny ale je to na vodnom principe a moze povedat zze je aj toto dobre ja shanam hubu kombuchu
Reagovať MAGDALENA
Dátum: 20.04.2012 21:48:32

Ponukam tibetsku kefirovu hubu na vyrobu domaceho kefira. Posielam aj postou, zaslane mnozstvo postaci na vyrobu 1 litra kefira. Cena je 5 eur.
Pre blizssie informacie piste na tibetska-huba@centrum.sk
Reagovať tibetska-huba
Dátum: 13.05.2012 18:09:07

Nezdá sa Vám to trochu priveľa?
Reagovať Jozef
Dátum: 13.05.2012 19:48:25

Pridaj odpoveď

TIBI-mliečny kefír. - kam ďalej?

vodný, mliečny kefír alebo kombucha?
sa na prípravu vodného a mliečneho kefíru tie isté zrná? Je to kombucha? R. ...
BIO spotrebiteľ > Fórum
Mliecny kefir
z Michaloviec. Kupim Tibetsku hubu - Kefir. Mliecny kefir. Moj mail je eko.kostadinov@gmail.com ...
BIO spotrebiteľ > Fórum
tibetská huba
deň, ak by mal niekto záujem o tibetskú hubu, z ktorej sa vytvára kefír, rada mu ju poskytnem. Mlieko z ...
BIO spotrebiteľ > Fórum
vodný kefír
záujem o vodný kefír, som z Myjavy, ak mi môže niekto darovať jednu porciu budem veľmi rada. Ďakujem. ...
BIO spotrebiteľ > Fórum
REKLAMA
Koloidne Striebro
Širokospektrálne BIO-Antibiotikum. Popis účinnosť, predaj aj iné + Diskusné Fórum
www.koloidne.sk

Balzam na vaše ďasná
Meridol ochranný systém na riešenie problémov s boľavými ďasnami.
Gaba.sk

Súkromná zubná klinika
Ak hľadáte zubára, ktorý vám naozaj pomôže, potom ste tu správne!
www.schill.sk

Späť na úvodnu stránku fóra
BIO spotrebiteľ > Fórum

Fórum

Reklama

REKLAMA