BIO spotrebiteľ

Diskusia k článku: Udržateľné verejné stravovanie, v Ríme idú príkladom

  1. Udržateľné verejné stravovanie, v Ríme idú príkladom
    V modernej školskej jedálni v 21. storočí sa varí zdravo a používa sa čo najviac sezónnych, regionálnych potravín a produktov z ekologickej poľnohospodárskej výroby. Dôležitá je tiež minimalizácia potravinového odpadu. Udržateľnosť v oblasti stravovania je celostný koncept, ktorý zohľadňuje:

    Krátke potravinové reťazce (lokálna produkcia a spotreba)
    Vyvážený jedálny lístok s prevahou produktov rastlinného pôvodu
    Čerstvé, sezónne jedlá
    Prednos?...

    Reagovať






Pravidla fóra

  • Diskujte slušne a k téme
  • Neurážajte iných diskutérov
  • Nezaťažujte ich reklamou
  • Ak niečo predávate využite inzerciu.


Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií