BIO do škôl | Obyčajní ochranári | Mladí reportéri

Diskusia k článku: Veľký dar

Veľký dar

Autorkou víťaznej práce v súťaži študentských esejí na tému udržateľný spôsob života je Erika Chromiaková z Vysokej školy ekonómie a manažmentu verejnej správy, Bratislava. Začítajte sa, stojí to za to :-) Pomaly vstávam, nevediac sa odtrhnúť od televízora, aby som urobila aspoň časť vecí, ktoré som si naplánovala. Zvláštne, vždy keď si pozriem niektorý z tých prírodopisných dokumentov, zistím, akí sme len hlúpi. Ako v jednej vete prezentujeme nádheru prírody a vzápätí ukážeme, ako sme ju dokáza...
Reagovať Redakcia
Dátum: 22.12.2011 16:41:58

Pridaj odpoveď

Re: Veľký dar

Vydareny postreh. Netusim, ci ide o vynyslenu fikciu autorky alebo jej autenticke zazitky, ale mam dlhodobo pocit, ze zijem v podobnom svewte a citim sa tu ako Martan. Ludia nerzdravia, chodia zamraceni, nezamestnani maju najmenej volneho casu, zamestnani nahanaju stale vacsi objem penazi, obciansku spolocnost v tridsattisicovom meste tvori tak 5 ludi, na diskusnych forach je skoro kazdy jano21, buldsoch, hezulka ....nikto nema meno a priezvisko, odvaha a zaujem konci pri dverach domu ci bytu, zakony a vyhlasky zaujimaju zopar snilkov, deti teoretizuju na obcianskejh a etickej vychove o svete, ktory uz davno neexistuje a su formovane zbabelostou ich pedagogov a rodicov, nehladaju sa sposoby ale dovody, dobrovolnictvo je chapane ako neschopnost pytat si za pracu peniaze ... Castro sa pozeram k oblohe a cakam, kedy uz konecne pomna pridu ... ja naozaj nie som z tejto planety.
Reagovať Rudolf Pado
Dátum: 12.01.2012 09:18:00

Veľký dar - kam ďalej?

Ponúkam na predaj 3 ha
ornej pôdy v okrese Velky Krtis,cena dohodou,0907211667 Veľký Krtíš...
BIO spotrebiteľ > Inzercia
Predám 12 ha ornej pôdy
v okrese Veľký Krtíš. Kazimír Sabadoš Veľký Krtíš...
kupim lučny valec hladky velky
michal Celé Slovensko...
kupim lučny valec hladky velky
0914138988 michal Celé Slovensko...
Predame ornu podu o výmere
59ha,v okrese Velky Krtíš jeden vlastník. realslovakia1@gmail.com Celé Slovensko...
REKLAMA
Hotel Swing 4* -54%
Zľava 54% na pobyt v centre Krakowa v PL 120€ /2 os./2 noci- polpenzia, aquapark
www.setriza3.sk

Rozsiahly sortiment kvalitných
strojov a nástrojov na drevo i kov vo vysoké kvalite pre kutilov aj profíkov.
shop.Boukal.cz

Ako nabrať svaly rýchlejšie?
Väčšia sila, efektívnejší tréning. Výživové doplnky od Športujeme.sk
www.obchod.sportujeme.sk

Pandora Style exkluzívny šperk
Vytvorte si jedinečný šperk, korálka 2€ V Bratislave výber z 300 druhov korálok
www.milishop.eu

Slovenské hory a vrchoviny
Ubytovanie na horách: chaty, hotely, penzióny. Last minute, počasie, sneh.
www.slovenske.sk

Späť na úvodnu stránku fóra
BIO spotrebiteľ > Fórum

Fórum

Reklama

REKLAMA