rasto
Re: vodny kefir
Rozmnožovať si ich môžeš sám. Niekedy možno ani nebudeš vedieť čo s ním :-)
Inak je to super pitivo, my ho pravidelne "pestujeme" už asi 4 roky.
Až budeš chcieť viac info - napíš.
Inak, neviem, kde ho chceš kúpiť, myslím, že by sa mal skôr darovať - ako diamantová voda.
My ho darujeme každému, kto ho chce - pokiaľ je z nejakej rozumnej vzdialenosti. (Zatiaľ ho chceli všetci, čo ho ochutnali. Záleží aj na príchuti:-)
Re: Re: vodny kefir
Ja som čitala članky o Tibi kryštalikoch a rada by som ich vyskušala mame v rodine zdravotne problemi budem vam velmi vdačna ak mi pošlete tibi .Dakujem
Ahoj Bublinka ) mohla by si ho darovať aj mne? Z akého mesta si? ja z Prievidze, ale často chodím kade tade .... tak ak by sa dalo bola by som rada, keby mám diamantovú vodu )
(piskota2403@azet.sk)
Re: Re: Re: vodny kefir
Môžem vám poradiť. vodný kefír sa dá objednať na stránke Aukro v sortimente: Ostatné a ďalej Potraviny. Dobrú chuť
ahoj Bublinka..ak mas este ten vodny kefir, mozes ho darovat aj mne? moja mamka ho hlada vsade a nevieme ho najist...mpostovne by som uhradila keby sa dalo poslat postou, lebo neivem odkial si...ja som z vychodu ..dakujem za skoru odpoved :)
Ahoj ľudia. Dlho sa snažím zohnať vodný kefír Tibi. Bohužiaľ každý koho som oslovil mal iba mliečnu verziu. Ak by mi niekto vedel darovať a poslať dobierkou budem mu vďačný. Píšte prosím na mail cenkei+kefir@gmail.com.
Dobrý deň, ja mám vážny záujem o vodný kefír a nemôžem ho zohnať. Chcela by som Vás pekne poprosiť, či by ste mi ho nemohli poslať poštou v obálke s tým, že by ste mi napísali adresu a ja by som Vám poslala známky, alebo nejakou inou formou. Ďakujem pekne.
Dobry den.Chcem sa opytat ci mate este na darovanie vodny kefir.A aky je rozdiel medzi tibi kristalikmi a tymto.Ci je to to iste:Mozte mi to poslat?Dakujem krasne.Janka
Dobrý deň,mám záujem o vodný kefír.Bývam v BA.Prídem kdekoľvek preto.
Ahoj bublinka, mala by som zaujem o vodny kefir, popripade ti na oplatku mozem dat mliecny kefir, aj to je zaujimave a liecive pitivo. Byvam pri Nitre, moja mailova adresa: ketrin@inmail.sk, ak sa mi ozves, budem ti povdacna.
Katka
vodný kefír sa ti bude mnozit az nebudes vediet co s tym, ja mam, pestujem v 4 veľkých zavaraninovych poharoch, ak uz je viac ako 5 centi na spodku, darujem niekomu alebo vyhodím. Na co kupovat nove?
Re: Re: vodny kefir (nové)
Dobrý deň,
viem,že inzerát je už starý,ale ponuka je možno ešte aktuálna,tak skúšam.
Mám záujem o vodný kefír ,zasielajte ešte kryštáliky?
Pekný deň, Feketeova
ejha, co to je vodny kedir? vysvetlite nam laikom. :-)
ucinky vodneho kefiru su popisane na
http://www.tibi-kombucha.szm.sk/tibi.htm
a su tam i skvele recepty
Ahoj bublinka ja by som mala tiež záujem o vodný kefír. Ja som z Levíc. Ak by si bývala v niekde v tomto okruhu napíš mi. Ja by som si po tie kryštáliky dobehla. Alebo ak niekto v tomto okruhu máte kryštáliky tak sa mi prosím ozvite na môj mail : andina11@azet.sk
Chcel by som ta poprosit,neviem ako ho zohnat, na vychode ako by sa pod nim zem prepadla,neposlal by si mi ho na dobierku dobra dusa?
Ak mozete zaslat davku kefiroveho zrna, prosim ozvite sa mi emailom.
ak mate zaujem,tak mam moznost vam poslat hubu na mliecny kefir
postou do 24 hod. poplatok 100 sk . Mam to vyskusane, huba to prezije
Je vyborna a velmi pomaha
Ahojte,
ja by som rada zacala s pestovanim vlastnych "zdravych" doplnkov stravy. Najde sa dobre dusa z BA, ktorej sa premnozil vodny kefir a je ochotna sa s nim podelit...-:_-) alebo mliecny kefir (niekde zacat treba)
Vopred dakujem
A mas kde chovat kozicku? Nebude jej zima na balkone?
ahoj, mam velmi zaujem o vodny kefir, ako sa mozem k nemu dostat? Pises ze podarujes, bol by som velmi vdacny. S pozdravom Martin
Chcela by som sa opýtať niekoho kto mal už tento vodný kefír, či stačí dať cukor do vody....alebo hned aj citron a nejaké príchute...a čítala som že stačí jeden deň nechať kvasiť....ale že po troch dňoch je to kvalitnejšie...ale včera o tom čítal môj 10 ročný syn, že je celkom normálne, že sa po troch dňoch vytvorí 2-3ˇ% alkoholu....čo si myslím, že nie je pre deti .
ˇĎakujem za odpoveď
Ak sa dá hned citron,je to chutnejšie.Po 3 dňoch je tam určite viac alkoholu.Stačí 1 až 1,5 dňa aj kôli chuti.
2 - 3 % sú uplne v pohode pre deti. alkohol v malých dávkach je veľmi prospešný. Ale fakt v malých dávkach! ak toho dieta vypije 200 ml denne, to je 5 gramov etanolu. To je nič. To ked zpráska desať koláčov, tak tolko alkoholu sa mu vytvorí aj v črevách v plyvom kvasiniek. Ale aj tak je to najchutnejšie maximálne po dvoch dnoch, potom vtom cítit rozkladajúcu sa hubku alebo pri dobrom miešaní aj ocot.
Ked sa tam dá len cukor, tak tie mikroorganizmi v hubke nemajú velmi z čoho rásť a potom prestávajú pracovať. Treba tam dávať citrón a este aj iné ovocie niele pre nás ale aj pre nich!!!!
vodny kefir
chcel by som sa opytat, kolko my byt kristalov v 3 l. flasi od uhoriek?? original balenie som rozdelil na dve take flase, ledva to pokryva dno...Dakujem za radu...
Chcela by som vedieť idem po tretí krát použiť vodný kefír...a doteraz som si nevšimla, ked som dala vyšťavený citron, že by mi belali kryštály...sú niektoré bile ako keby ste sa poliali peroxidom.
Použila som rozkrojený...podotýkam bez šupy citron..a aj odstátu jeden deň vodu...neviem čo robím zle...alebo to nič neznamená? kto mi poradí?????
martin--- zaujimalo by ma, aké originálne balenie, teda kde sa to dá kupiť v balení. Čo sa týka množstva tak aspon jeden hrnček by toho mal byť, tak aspoň 2-3 cm na dne, ináč 1/3 objemu je akurá, aspoň čo si pamentám. Momentálne to nemám čas "chovať". Ak je toho málo, treba to nechat rozrásť v mnešom objeme. Asi by som to urobil tak, že všetky "krištáliky" by som dal do 7 dl flaše, pridal tak dve lyžice cukru, štipku soli a nejé štavy z ovocia. Tie hubky potrebujú ako každé iné organizmi mnoho prvkov a látok. Nestačí im cukor a voda. Mozno trocha silnejšieho ovocného čaju (čierny a zelený obsahuje privela tanínu a trieslovín, tie nemajú mikroorganizmi velmi radi).
ahojte vsetky dobre dusicky
mam zaujem o vodny kefir, tak ak by sa nasiel vhodny "darca" ktory byva v Nitre, alebo blizko Nitry, prosim ozvite sa.
Datujeeeeeeeeeeeeeeeem
........este k tomu vodnemu kefiriku z Nitry :-DDDD, piste prosim na moju mail. adresu: bsvejdi@post.sk
Kto by môhol poskytnúť vodný kefír z okolia Lipt. Mikuláša??? Ďakujem ,adresa: Laba@zoznam.sk
mal by som zaujem o vodny kefir byvam v Trencine,mozem poskitnut mliecny kefir.Aj ja som mliecny kefir dostal a darujem ho kazdemu kto on prejavi zaujem.Spozdravom Dodo.
mal by som zaujem o vodny kefir byvam v Trencine,mozem poskitnut mliecny kefir.Aj ja som mliecny kefir dostal a darujem ho kazdemu kto on prejavi zaujem.Spozdravom Dodo.
Vodný kefír sa ti bude rozmnožovať a už nemusíš viac kupovať. Môžeš potom darovať ľuďom, na ktorých ti záleží.
Je tu niekto v okoli Bratislavy,kto by mi daroval alebo predal takyto kefir?????
Prosím napísa» niečo bliľąie, dostala som krzątáliky neviem ďaląí postup. ďakujem
Zaujímavosti o vode, ľudoch, zdraví a studničkách, potokoch, riekach., Diamantová voda a jej tajomstvá. Piť kvalitnú vodu je veľmi dôležité! V budúcnosti sa môžeme vyhnúť mnohým chorobám a zdravotným problémom. Diamantová voda, táto obľúbená žiariaca tekutina má výborné liečivé vlastnosti, vysokú energetickú a duchovnú hodnotu.
----------
Veľa dobrého praje Juraj
Voda o Vode
Ahojte. Mam zaujem o vodny kefir. Chcem poprosit ak sa niekomu moc rozmnozili kristaliky ci by nedaroval pripadne predal.Som z Partizanskeho. V lekarni to asi nedostanem kupit? Piste na www.siuzanka@zoznam.sk
Ciao chcela by som sa spytat je tu niekto z Trnavy a blizkeho okolia kto by mi mohol predat alebo darovat vodny kefír???Prosim napiste mi na moju emeilovu adresu toldo01@azet.sk...Vopred dakujem..
Mám záujem o vodný kefír má ho niekto v okolí Zvolena.Kombuchu a mliečny kefír už mám.
Ahojte chcel by som sa spytat je tu niekto z Trnavy a blizkeho okolia kto by mi mohol predat alebo darovat vodny kefír???Prosim napiste mi na moju emeilovu adresu vkocian@centrum.sk Vopred dakujem..
Ahoj všetci milovníci kefíru. Prosím niekoho kto mi môže predať, alebo darovať vodný kefír a poprípade je z okolia Nových Zámkov, alebo Nitry, aby sa mi ozval na moju mailovku. Veľmi pekne Vám ďakujem. atramka13@gmail.com
PRE VLADA
Som z B. Bystrice , mam zaujem o mliecny kefir , pripadne aj tu kombuchu , ja mozem dat na vymenu vodny kefir , napiste mi na mail janett60@gmail.com tel. cislo , ozvem sa vlado napísal:
Ahojte vsetci , mam vodny kefir. Kto chce nech sa ozve som z Trnavy. Napiste na emailovu adresu: vkocian@centrum.sk
Mozem poskytnut aj okoliu Komarna , Okanikovo.
Dobrý den, zhánam TIBI-vodné aj mliečne a kombuchu a chcel by som sa vás spýtať či by ju niekto nepodaroval, bývam pri Trnave ale chodím často do Bratislavy. dakujem :)
Dobry vecer my by sme mali zaujem o vodny kefir,ale sme s Ruzomberka .Ak sa mozme opytat odkial ste vy?Ak je to blizko tak by sme si prisli po to
dakujeme Bublinka napísal:
> Rozmnožovať si ich môžeš sám. Niekedy možno ani nebudeš vedieť
> čo s ním :-)
> Inak je to super pitivo, my ho pravidelne "pestujeme" už asi 4
> roky.
> Až budeš chcieť viac info - napíš.
> Inak, neviem, kde ho chceš kúpiť, myslím, že by sa mal skôr
> darovať - ako diamantová voda.
> My ho darujeme každému, kto ho chce - pokiaľ je z nejakej
> rozumnej vzdialenosti. (Zatiaľ ho chceli všetci, čo ho
> ochutnali. Záleží aj na príchuti:-)
Ahoj DODO. Rád by som bol obdarovaný vodným kefírom a mám záujem si ho doma rozmnožovať.Potrebujem na začiatok.Ak je to možné moja meilová adresa weis@ruzinov.net som z Bratislavy.
Ahoj
ahoj Bublinka. Som zo Zvolena a mám záujem o tento vodný kefír. Ak je to možné ozvy sa ,lebo ho už dlho zháňam. Dííík :-)
Ahoj Vladko. Som zo Zvolena a mám záujem o kombuchu je to ešte aktualne . Díííík
Ďakujem dobrej duši z Trnavy za zrnká kefíru :-)
Ak by mal niekto z Nitry a okolia záujem, rád sa podelím.
Peter
Dobrý deň ,mám záujem o vodný kefír .Bola by som rada keby ste mi poslali na dobierku .Ale prosím aj o návod na prípravu ,lebo jedna osoba mi poslala za lyžicu a ja som dala určite zle množstvo prísad ked som z toho nic nemala.Prosím napísať koľko vody na to množstvo ak mi pošlete mám dať.Samozrejme vám zaplatím .Moja adresa Húsová Anna Kľakovská 880/13 A-9 Žarnovica 96681 .prajem príjemný zvyšok dňa.
Mám záujem o vodný kefír ak ešte pestujete zrnká, tak by som velmi chcela. Dajte mi vedieť, dakujem.
Ahoj, mala by som záujem o vodný kefir, bolo by to možne ho poslat?? Som z KOmárna. Dakujem REnata
Ahojte, zdravim fanusikov kefiru. Ak ma niekto zaujem, posielam vodny kefir na dobierku za 5 eur, davku na 1 liter vody.
ahoj,ak este mas vodny kefir tibi,tak by som ta poprosila o zaslanie,ahoj, Maria
Re: Re: Re: vodny kefir
Ak ste z BA môžem darovať.
Re: Re: Re: Re: vodny kefir
Som v BA. Chcel by som poprosit o kontakt
Re: Re: Re: Re: Re: vodny kefir
Dobrý den, zhánam TIBI-vodné aj mliečne a kombuchu a chcel by som sa vás spýtať či by ju niekto nepodaroval, bývam pri Trnave ale chodím často do Bratislavy. dakujem :)
Re: Re: Re: Re: vodny kefir
Veľmi by som Vám bol vďačný za poslanie na dobierku! Dopredu srdečne ďakujem! Katrinec Jozef
môžeš ich rozmnožovať,netreba kupovať znova
VEDEL BY MI NIEKTO PODAROVAT VODNY KEFIR ? SOM S KOSIC . DAKUJEM
Kto daruje krystaliky vodneho kefiru z Trencina,pripadne blizkeho okolia?Dakujem
Vodny kefir
Ak ma niekto z Lucenca, Poltaru a okolia zaujem o vodny kefir, tak mozem darovat
Peter
Prosím Vás daroval by dakto vodný kefír?? Ďakujem :)
vodny kefir
Ak si kupim zrna na pripravu vodneho kefiru, mozem ich rozmnozovat dalej alebo musim opat kupovat nove? Poradi mi niekto? Vdaka vopred. Rasto
Reagovať