BIO spotrebiteľ

Tradičné tatranské BIO bryndzové pirohy

Tradičné tatranské BIO bryndzové pirohy
Tradičné tatranské BIO bryndzové pirohy     foto: Ladislav Raček




Pirohy sú vyrobené podľa tradičnej domácej receptúry. Čerstvé BIO zemiaky RED ANNA sa po uvarení v osolenej vode a čiastočnom ochladení premiešajú s nepasterizovanou 100% ovčiou BIO bryndzou, dochutia himalájskou soľou a BIO cesnakom. Cesto je pripravené zmiešaním BIO pšeničnej múky chlebovej bledej, BIO pšeničnej múky celozrnej hladkej aké bežne používali naši prarodičia a BIO slnečnicovým panenským olejom. Z takto pripravených surovín sa vyrobia pirohy, ktoré sú pomocou profesionálneho chladiaceho šokera rýchlo a hľbkovo zamrazené na teplotu -40 °C tak, aby za zachovala kvalita použitých surovín a ich identické chute.

Zloženie :
BIO pšeničná múka celozrná hladká – aké bežne používali naši prarodičia
BIO zemiaky odroda Red Anna PPD Liptovská Teplička
BIO 100 % ovčia nepasterizovaná bryndza 15% PPD Liptovská Teplička
BIO 100% slnečnicový olej panenský za studena lisovaný
Rýdzo panenská himalájska soľ ružová-mletá
BIO slovenský cesnak p. Kubena
BEZ KONZERVAČNÝCH, PRÍDAVNÝCH LÁTOK A STABILIZÁTOROV

Alergény : lepok, mlieko

GMO free – produkt bez GMO

Skladovanie: pri teplote -18°C alebo nižšej. Po rozmrazení znovu nezmrazujte! Skladujte v domácnosti pri teplote:
• -6°C 1 týždeň
• -12°C 1 mesiac
• -18°C do doby minimálnej trvanlivosti

Hmotnosť obsahu : 1 kg

Autor: Ladislav Raček
Pridaná: 25.08.2016 19:39:28
Fotografia číslo: 4176
Zobrazená: 280 krát


pirohy bryndza bryndzové pirohy








Foto galéria

Foto galéria, rubriky



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií