BIO spotrebiteľ

České ovoce v kuchyni

Autor: Bezděková, Vlasta

Česká brožúrka „České ovoce v kuchyni“ u nás nie je bezpredmetná. Množstvo dobrých a praktických rád ako šetrne a zdravo uskladniť a zachovať hodnoty ovocia u vás doma tiež známeho.

Rok vydania: 1996
Evidenčné číslo: 58
11.07.2013 08:51

Vyskúšajte aj: spracovanie ovocia skladovanie ovocia

Knižnica

Zapožičanie kníh

Prevádzka knižnice CEA bola zrušená, nakoľko sa knihy strácali.

V prípade vážneho záujmu o zapožičanie (napr. knihu potrebujete ku štúdiu a nedá sa zohnať inde) nám napíšte. Je možné sa individuálne dohodnúť.



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií