BIO spotrebiteľ

Recepty na dobré a zdravé jedlo


Recepty podľa diéty:
... bezlepková, makrobiotická, vegánska, vegetariánska, vitariánska strava.



Recept na dnes 29. mája

Zapekané čakankové puky

Potrebujete:
  • 3 čakankové puky (pre 2 osoby)
  • 2 vajcia
  • 1/8 smotany (sójového mlieka)
  • soľ postrúhaný muškátový oriešok
  • 1 PL panenského oleja

Postup:
Umyté čakankové puky veľmi krátko podusíme v pare. Do tukom vymazanej misy poukladáme puky (striedavo vrcholy zľava a sprava) a zalejeme cestíčkom z vajec, smotany (sójového mlieka), soli a postrúhaného muškátového orieška. Pokropíme olejom a zapečieme v rúre. Podávame hneď po stuhnutí vajec.

Poznámka:
Ako príloha sú vhodné varené zemiaky alebo surový zeleninový šalát.





Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií