BIO spotrebiteľ

Recepty na dobré a zdravé jedlo


Recepty podľa diéty:
... bezlepková, makrobiotická, vegánska, vegetariánska, vitariánska strava.



Recept na dnes 23. mája

Žihľavový špenát

Potrebujete:
  • 4 hrste mladej žihľavy
  • 2 PL špaldovej múky
  • 1,5 PL oleja
  • 2-3 strúčky cesnaku
  • soľ

Postup:
Žihľavu umyjeme, sparíme, rozmixujeme alebo nakrájame, zmiešame so svetlou zápražkou a chvíľu podusíme. Do odstavenej žihľavy pridáme soľ a prelisovaný cesnak. Môžeme zjemniť rožkom rozmočeným v mlieku (sójovom).

Podávame so zemiakmi, obilnými plackami alebo hriankami.





Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií