BIO spotrebiteľ

Rybacia polievka s kyslou kapustou

Suroviny

  • 300-350 g kapra,
  • 200 g kyslej kapusty,
  • 40 g masla,
  • 1 cibuľa,
  • 40 g hladkej múky,
  • 1 liter vody,
  • 50 g paradajkového pretlaku,
  • 2 dl kyslej smotany.

Postup

Rybu očistíme a v troške osolenej vody podusíme. Na masle opražíme pokrájanú cibuľu, pridáme nadrobno pokrájanú kapustu, zaprášime múkou a opražíme. Zriedime vývarom z húb, pridáme horúcu vodu a chvíľu povaríme a nakoniec ochutíme paradajkovým pretlakom. Na tanier položíme kúsok ryby, lyžicu hustej kyslej smotany a zalejeme horúcou polievkou.

Kristína Bernáth
Recept pridaný: 20.01.2010
Zaujal: 3618 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií