BIO spotrebiteľ

Kapor na modro

Suroviny

  • kapor ( 1 -1,5 kg),
  • soľ,
  • ocot,
  • voda,
  • 100 g koreňovej zeleniny,
  • 30 g cibule,
  • cele čierne korenie,
  • 50 g masla.

Postup

Kapra pokrájame na porcie a necháme chvíľ stáť. Do osolenej a okyslenej vody pridáme očistenú zeleninu a cibuľu, všetko nakrájame na kolieska, pridáme čierne korenie a povaríme. Pridáme pokrájaného kapra a varíme 5 minút, kapra necháme vo vode ešte 5 minút, potom ho vyberieme a polejeme roztopeným maslom. Ako prílohu podávame zemiaky alebo zemiakovú kašu.

Robert Važan
Recept pridaný: 20.01.2010
Zaujal: 6073 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií