BIO spotrebiteľ

Netradičný vianočný kapor I

Suroviny

  • Kapor,
  • cibuľa,
  • rybí bujón,
  • kyslá smotana.

Postup

Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľku, na ňu vložíme okorenené a mierne posolené kúsky kapra. Na jednej strane prudko opečieme, obrátime a na druhej strane jemnejšie dopekáme. podlievame rybacím bujónom. keď je polomäkké /asi za 15 min/ vyberieme a odložíme do tepla. Do šťavy primiešame asi 2dl kyslej smotany a dobre rozmiešame. dobre prevaríme a kúsky ryby vložíme späť. Prehrejeme a môžeme podávať. Ako príloha sa v našej rodine ujala domáca knedľa /nie všetci/, ale na Vianoce by som k nej pridala len varené zemiaky s maslom -namiesto tradičného šalátu .


Recept pridaný: 20.01.2010
Zaujal: 4520 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií