BIO spotrebiteľ

Netradičný vianočný kapor II

Suroviny

  • Kapor,
  • maslo,
  • soľ,
  • korenie,
  • citrón,
  • bazalka.

Postup

Na väčšie kusy alobalu natrieme maslo /trocha/, potom do nich zabalíme posolené a okorenené kúsky kapra a v rozohriatej rúre na mriežke pečieme /asi 20 min/. Medzitým si pripravíme bazalkové alebo citrónové maslo /maslo dôkladne rozotrieme s citrónovou kôrou a trochou šťavy, alebo s bazalkou, urobíme z neho šúlok a v sáčku dáme stuhnúť do chladničky alebo mrazničky /. Porcie kapra otvárame až na tanieri a na rybu kladieme kolieska pripraveného masla. K nemu podávame zemiaky pečené v rúre spolu s kaprom alebo obyčajné uvarené.

Marika Mišúnová
Recept pridaný: 20.01.2010
Zaujal: 7538 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií