BIO spotrebiteľ

Rezance s kapustou

Suroviny

  • 400 g celozrných pšeničných rezancov
  • 400 g čerstvej kapusty
  • 2 PL slnečnicového oleja
  • mleté čierne korenie
  • soľ

Postup

Dáme variť cestoviny. Kapustu nastrúhame na hrubom strúhadle a opražíme na oleji do zlatista. Počas smaženia stále miešame, aby sa nepripálila. Smažíme krátko, aby kapusta zostala chrumkavá.

Na záver ju ochutíme soľou a korením. Scedené rezance ihneď premiešame s kapustou a podávame.

Vhodné ako: Vegetariánska strava

Redakcia
Recept pridaný: 30.03.2006
Zaujal: 5033 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií