BIO spotrebiteľ

Jarná fazuľa

Suroviny

  • 250 g fazule
  • 4 PL panenského olivového oleja
  • 1 PL citrónovej šťavy
  • 3 mladé cibuľky
  • soľ podľa chuti
  • štipka mletého čierneho korenia
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
  • hrsť mladých púpavových listov

Postup

Fazuľu uvaríme a zmiešame s olejom, citrónovou šťavou a nadrobno pokrájanou cibuľkou. Ochutíme soľou, čiernym korením, mletou červenou paprikou a necháme asi hodinu stáť. Pred podávaním vmiešame púpavové lístky. Šalát najlepšie chutí s čerstvým celozrnným chlebom.

Vhodné ako: Bezlepková strava, Vegánska strava, Vegetariánska strava

. Recepty na fajn časy, Advent – Orion 2000
Recept pridaný: 02.04.2006
Zaujal: 6219 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií