BIO spotrebiteľ

Špaldovo - pohánkové palacinky plnené zeleninou

Suroviny

  • 120 g špaldovej celozrnnej múky
  • 80 g pohánkovej múky
  • 100 g bielej hladkej múky
  • štipka morskej soli
  • cca ¾ l ovseného mlieka
  • olej na pečenie
  • 1 čl oleja do cesta
  • (+1 vajce, ak chcete aby palacinky tenké)

Postup

Zmiešame múku so štipkou morskej soli a postupne pridávame ovsené mlieko. Vytvoríme riedke palacinkové cesto a pečieme na kvalitnom bio oleji na pečenie. Plníme krátko podusenou zeleninou (mrkva, hrášok, špenát...).

Vhodné ako: Vegetariánska strava

Redakcia
Recept pridaný: 02.04.2006
Zaujal: 4511 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií