BIO spotrebiteľ

Bačova pochúťka

Suroviny

  • 400 g pohánky lámanky
  • 200 g bryndze
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 20 g masla
  • soľ
  • pažítka
  • 8 dl vody

Postup

Do vriacej osolenej vody nasypeme pohánku a na 15 minút necháme pod pokrievkou dojsť. Potom vmiešame bryndzu s maslom a prelisovaný cesnak. Zdobíme pažítkou, podávame s celozrnným chlebom.

Vhodné ako: Vegetariánska strava

Pohanka, 2. vydanie, Vydavatelství TNM Rožnov pod Radhoštěm, 200
Recept pridaný: 08.04.2006
Zaujal: 7942 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií