BIO spotrebiteľ

Rizoto s pórom a arašidami

Suroviny

  • 250 g ryže natural
  • 2 póry
  • 100 g arašidov
  • 4 PL oleja
  • pol čl sójovej omáčky Johsen Shoyu
  • karí
  • soľ

Postup

Ryžu prepláchneme a pripravíme tradičným spôsobom (v pomere 1 diel ryže, 2 diely vody). Na oleji zľahka opražíme arašidy, pridáme karí korenie a na kolieska pokrájaný pór (bielu časť). Odstavíme a pridáme na kolieska nakrájanú zelenú časť póru. Dochutíme sójovou omáčkou.

Vhodné ako: Vegetariánska strava

Ing. Ján Tóth, Zdravé zdravie, Príloha: Čím začať? (upravené)
Recept pridaný: 08.04.2006
Zaujal: 6616 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií