BIO spotrebiteľ

Pekinská kapusta s arašidami

Suroviny

  • 3 PL masla
  • 2 šálky nadrobno nakrájanej pekinskej kapusty
  • 1 strúčik nasekaného cesnaku
  • 2 PL nasekanej cibule
  • štvrť šálky surových arašidov
  • 1 čl sezamového oleja
  • soľ
  • korenie

Postup

Na masle pražíme cesnak, cibuľu a arašidy asi 2-3 minúty. Pridáme pekinskú kapustu, sezamový olej, dochutíme soľou a korením a podávame.

Vhodné ako: Vegetariánska strava

Redakcia
Recept pridaný: 08.04.2006
Zaujal: 4841 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií