BIO spotrebiteľ

Talianska pšenica

Suroviny

  • 3PL oleja
  • 1 veľká cibuľa
  • 6 PL hladkej sójovej múky
  • červená mletá paprika
  • morská soľ
  • 2 šálky uvarenej pšenice špaldovej
  • klíčky fazule mungo
  • kečup

Postup

Na oleji prudko opražíme jemne pokrájanú cibuľu. Pridáme sójovú múku, ktorú tiež krátko opražíme. Oheň stíšime a postupným prilievaním vody za stáleho miešania dosiahneme hladký krém majonézovej hustoty, ktorý zafarbíme paprikou, osolíme morskou soľou a vmiešame dobre uvarenú špaldu. Stále miešame. Pred podávaním ozdobíme klíčkami mungo fazule a pokvapkáme kečupom.

Vhodné ako: Vegetariánska strava

Recepty na fajn časy, Advent – Orion 2000 (upravené)
Recept pridaný: 08.04.2006
Zaujal: 5130 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií