BIO spotrebiteľ

Zapekané čakankové puky

Suroviny

  • 3 čakankové puky (pre 2 osoby)
  • 2 vajcia
  • 1/8 smotany (sójového mlieka)
  • soľ postrúhaný muškátový oriešok
  • 1 PL panenského oleja

Postup

Umyté čakankové puky veľmi krátko podusíme v pare. Do tukom vymazanej misy poukladáme puky (striedavo vrcholy zľava a sprava) a zalejeme cestíčkom z vajec, smotany (sójového mlieka), soli a postrúhaného muškátového orieška. Pokropíme olejom a zapečieme v rúre. Podávame hneď po stuhnutí vajec.

Poznámka

Ako príloha sú vhodné varené zemiaky alebo surový zeleninový šalát.

Vhodné ako: Vegetariánska strava

Pestovanie a praktické využitie menej známych druhov zeleniny, Mária Kleňová
Recept pridaný: 08.04.2006
Zaujal: 3824 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií