BIO spotrebiteľ

Jarný šalát

Suroviny

  • Hrsť mladej žihľavy
  • Hrsť mladých jarných púpavových lístkov
  • Hrsť naklíčenej šošovice
  • Zväzok čerstvej reďkovky

Na zálievku:
  • 1 biely jogurt
  • štipka morskej soli
  • petržlenová vňať
  • citrónová šťava

Postup

Žihľavu dobre premyjeme v studenej vode, aby nepŕhlila, pokrájame a zmiešame s nadrobno potrhanými alebo pokrájanými púpavovými lístkami, naklíčenou šošovicou a reďkovkou nakrájanou nadrobno. Zalejeme jogurtovou zálievkou.

Zálievka: zmiešame jogurt, morskú soľ, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať a citrónovú šťavu.

Vhodné ako: Vegetariánska strava

Recepty na fajn časy, Advent – Orion 2000
Recept pridaný: 08.04.2006
Zaujal: 4701 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií