BIO spotrebiteľ

Zeleninový šalát s kuskusom

Suroviny

  • 1,5 šálky zapareného kuskusu,
  • 0,5 šálky pór,
  • 5-7 listov hlávkového šalátu,
  • 1 väčšia rajčina,
  • 4 PL zrno kukurice,
  • 1 PL olivový olej,
  • 1 PL sušené francúzske kvasnice,
  • 2 rozotrené strúčiky cesnaku,
  • ½ čl zeleninový bujón Würzl.

Postup

Rajčinu nakrájame na menšie kúsky, listy natrháme na väčšie časti, pór nadrobno nakrájaný zmiešame s ostatnými surovinami.

Podávame samostatne alebo s chlebom.

Vhodné ako: Vegetariánska strava

Roman Uhrin, Vegetariánská BIO kuchařka (Country Life)
Recept pridaný: 01.07.2006
Zaujal: 3418 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií