BIO spotrebiteľ

Zeler s rajčinami

Suroviny

  • 1 zeler,
  • 2 rajčiny,
  • 2 vajcia,
  • kyslá smotana,
  • tvrdý syr,
  • citrónová šťava,
  • petržlenová vňať,
  • soľ

Postup

Zeler nastrúhame na hrubo, ihneď pokropíme citrónovou šťavou. Zmiešame so smotanou a osolíme. Pridáme natvrdo uvarené vajíčka a nakrájané na väčšie kúsky a rajčiny na mesiačiky.

Posypeme vňaťou a postrúhaným syrom. Podávame s chlebom vychladnuté ako šalát. Môžeme použiť namiesto smotany aj biely jogurt.

Vhodné ako: Vegetariánska strava

Redakcia
Recept pridaný: 01.07.2006
Zaujal: 4735 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií