BIO spotrebiteľ

Zapekaný nákyp z cukety

Suroviny

  • 3 celé vajcia,
  • 1/2 šálky polohrubej múky,
  • 1/2 lyžičky prášku do pečiva,
  • 1/2 šálky olivového oleja,
  • 2 veľké nadrobno posekané cibule,
  • 250 - 300 g nastrúhaného syra TEHLA,
  • 5 strúčikov cesnaku,
  • 1 lyžička vegety a
  • 1/2 lyžičky soli,
  • 2 veľké lyžice nadrobno posekanej petržlenovej vňate,
  • 1 stredne veľká cuketa (35-40 cm) - cuketu môžeme nahradiť tekvicou alebo patizónom.

Postup

Cuketu postrúhať na rezance, mierne vyzmýkať, všetko zmiešať, vyliať na pomastený posypaný plech, posypať bazalkou a nechať zapiecť do zlatista (asi 30 min.)

Poznámka

Veľmi jednoduché, rýchle a chutné jedlo, ktoré sa môže podávať s paradajkovo-cibuľovým, alebo iným zeleninovým šalátom.

Vhodné ako: Vegetariánska strava

P.eta
Recept pridaný: 18.08.2006
Zaujal: 8783 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií