BIO spotrebiteľ

Pesto

Suroviny

  • 100 g petržlenovej vňate
  • 1 strúčik cesnaku
  • 60g cukiny
  • 2 PL vlašských orechov
  • 1-2 PL citr. Šťavy
  • nastrúhaná citr. Kôra

Postup

Vňať a cesnak nasekáme na hrubo, nastrúhame cukinu a ochutíme ju vňaťou s cenakom, sekanými orieškami a citr. Šťavou.

Pesto ochutíme slľou, chilli a olivovým olejom.

Poznámka

PESTO ALLA GENOVESE

Bazalka, píniové oriešky, tvrdý syr, cesnak a olivový olej

Môžeme obmieňať podľa byliniek sezóny, olej – repkový, z tekvicových jadierok a môžeme pridať aj rôzne jadierka.

Vhodné ako: Vegetariánska strava

Marysh Gajdošová
Recept pridaný: 05.09.2006
Zaujal: 8826 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií