BIO spotrebiteľ

Jogurtová torta

Suroviny

  • 2 nízkotučné tvarohy,
  • 2 biele jogurty,
  • 2 dl nízkotučného mlieka,
  • 20 g želatíny,
  • 1 dl vody,
  • 1 bielok,
  • 2 lyžice (hnedého)cukru,
  • 1 vanilkový cukor,
  • ovocie podľa chuti.

Postup

Želatínu namočíme do 1 dl studenej vody a necháme hodinu bobtnať. Tvaroh našľaháme s jogurtom, cukrom a horúcim mliekem. Pridáme rozpustenú želatínu a sneh ušľahaný z bielov a vanilkového cukru. Tortovú formu vyložíme mikroténom a striedavo plníme ovocím a tvarohovou hmotou. Dáme ztuhnúť do chladničky. Zdobíme ovocím.

Vhodné ako: Bezlepková strava, Vegetariánska strava

Jana Zabadalová
Recept pridaný: 20.09.2020
Zaujal: 8898 krát




Recepty

Recepty podľa druhu jedla

Recepty podľa stravy

Recepty podľa obdobia

Náš tip!

Recepty, zdravá výživa
Ako dobre jesť, veľa neminúť a čo najmenej variť.


Fanúšikovia BIO



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií