BIO spotrebiteľ

Antioxidanty


Ďalšie informácie

Vyhodnotenie súťaže „Kto nájde viac éčiek?“
Antioxidanty
... našli: Vieme čo jeme? Farbivá E102 - Tartrazín (5) E104 - chinolín (5) E110 - žlť-oranž S, (5) E120 - kyselina karmínová, košenilová červeň, (5) E122 - Azorubín, červené umelé farbivoE 129 – Allura červená AC...

Vyhodnotenie súťaže „Kto nájde viac éčiek?“ (3)
Antioxidanty
... dobrú chuť Vám i Vašim deťom... 4. miesto: Vysočina paštika Celkový koeficient: 3+3+2+3+4+3+3+4+4+5=34 bodov Tip poslala: Kristína B. Text správy: Zloženie: bravčová pečeň, bravčové mäso, voda, prísady (škrob,...

Vyhodnotenie súťaže „Kto nájde viac éčiek?“ (5)
Antioxidanty
... i keď menej „cool“. Oxid siričitý do BIO obchodu nepatrí Druhý zaujímavý príspevok je od pani Evy. Podaril sa jej dobrý „úlovok“ – v predajni biopotravín kúpila sušené jablká, ošetrené oxidom siričitým...

Aditíva - Antioxidačné látky
... horčíka a železa organizmom. Je vážne podozrenie, že sa podieľa na vzniku „syndrómu hyperaktivity detí“ (Zappel – Philipov syndróm). V nápojoch typu Cola je E338 ako okysľujúce aditívum. Fosfáty sa pridávajú do mäsových...

Biomlieko obsahuje viac zdraviu prospešných látok ako konvenčné
Antioxidanty
... telo nedokáže vyrobiť samo, musíme ich prijímať práve vo forme potravy. V našom organizme tieto mastné kyseliny ovplyvňujú veľké množstvo orgánov a životne dôležitých procesov. Nevyhnutné sú pre správnu funkciu nervového...

Chcete vyhrať BIO syrovú dobrotu, BIO šípkovicu, BIO slnečnicové oleje či darčekový kôš biopotravín? (Vyberte jednu zo siedmich nominovaných biopotravín na Biopotravinu roka 2013 a vyhrajte.)
Antioxidanty
... postupom za studena lisovaním semienok bio slnečnice bez použitia vysokých teplôt (teploty max. do 36°C) a organických rozpúšťadiel. Olej neprechádza žiadnou rafináciou, preto si zachováva všetky cenné látky prítomné...

Zelený jačmeň, plus zľava 10% na ďalší nákup
Antioxidanty
... horčík a zinok chlorofyl, ktorý vďaka silným antibakteriálnym schopnostiam pôsobí ako čistiaci agens a pomáha odstraňovať toxíny z pečene aminokyseliny (18 druhov, z toho...

Džemy, pasty, nátierky, kompóty a zeleninové šaláty
... pást, nátierok, kompótov a zeleninových šalátov sa nesmú používať: syntetické emulgátory, zahusťovadlá, antioxidanty, aromatické látky, syntetické sladidlá, syntetické konzervačné látky a syntetické...

Jogurty a zmrzlina
... prísady len ekologického pôvodu. Do jogurtov a zmrzliny sa nesmú pridávať: syntetické stabilizátory, emulgátory, antioxidanty, ochucovadlá, farbivá a prídavné látky. Na ohrievanie jogurtov sa nesmú používať...



Obrázky - Antioxidanty

zrelé rajčiny







Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií