BIO spotrebiteľ

Ekotrend Myjava

 foto: Ekotrend Myjava spol. s r.o.
Špaldová pšenica na farme pri Myjave
Foto: Ekotrend Myjava spol. s r.o.

Spoločnosť Ekotrend Myjava sa zaoberá ekologickým pestovaním, spracovaním a distribúciou bioproduktov a biopotravín.

Adresa:


Ďalšie informácie

Biopoľnohospodárstvo na Myjave
Ekotrend Myjava
... čajov. Krstným otcom týchto aktivít je Ing. Dušan Janovíček (40) a my sme ho poprosili o rozhovor. Ekotrend Myjava funguje už 7 rokov ako nevládna, nezisková organizácia s celoslovenskou pôsobnosťou s cieľom združovať...

Deň otvorených dverí na Myjave
Ekotrend Myjava
... sa každý mohol prísť o tom presvedčiť na vlastné oči a "ochutnať ten rozdiel"! Kde? Na ekofarmu Ekotrend Myjava s.r.o. - konal sa tam Deň otvorených dverí. Čo sme pripravili? Pre záujemcov o nahliadnutie do zákulisia...

Ing. Dušan Janovíček (priekopník rozvoja ekologického poľnohospodárstva na Slovensku)
Ekotrend Myjava
... PRO-BIO, neskôr som pracoval ako poradca a inšpektor pre EP, v roku 2001 sme založili s partnerom PD Poriadie vlastnú ekologickú farmu Ekotrend Myjava spol. s r.o. V roku 1992 som absolvoval ročnú stáž na biofarme v SRN. Odkiaľ kam...

Ekologické zemědělství na Slovensku (aneb co jsme se dověděli na Ekomitu)
V říjnu se konalo u našich slovenských sousedů v Piešťanech setkání Ekomit. Součástí bylo rokování o EZ na Slovensku i v porovnání s jinými zeměmi Evropy a praktická exkurze na...



Obrázky - Ekotrend Myjava

pestovanie špaldy
pestovanie biošpaldy v rudníku
predstavuje ekotrend s.r.o.
ekotrend - biofach 2003
ekotrend - krst
echinacea
balíček bioproduktov biomila
biopotraviny prišli za ľuďmi
biomila sušené jablká
biomila sušené jablká
ekotrend - p. miklos
biofach 2004 - ekotrend
biopotraviny z myjavy
ekotrend - agrokomplex 02
pestovanie špaldy
darčekový kôš biopotravina roka 2013
biopotravina roka 2013 - špaldové penne
výroba penne
farma s echinaceou
deti v cestovinárni jablonka


BIOMILA ekofarma Dušan Janovíček








Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií