BIO spotrebiteľ

Kuchári


Ďalšie informácie

10 dôvodov, prečo jesť biopotraviny
Kuchári
... z hľadiska všetkého živého v prírode, spôsobuje menej znečistenia z postrekov, produkuje menej oxidu uhličitého (hlavný skleníkový plyn) a menej nebezpečných odpadov. 10. Jednotka pre chuť Veľa ľudí uprednostňuje...

Varíme z BIO na Súkromnej hotelovej akadémii
Kuchári
... nátierka Cícerová nátierka Vajíčková nátierka s ... Sladký špaldový šalát Zeleninová polievka Špaldová krupic. kaša Ovocný šalát so ... Švagrove cestoviny 10.30 „A toto je...

Cook.org – BIO kuchári vo verejnom stravovaní
Kuchári
... jedálňach pripravovalo viac zdravých jedál z čerstvých, regionálnych a sezónnych potravín a aby sa budúci kuchári špeciálne vzdelávali v oblasti verejných biokuchýň a environmentálne udržateľného stravovania. Verejné...

Biopotravinou roka 2016 je BIO hovädzie mäso, Cena BIO spotrebiteľov patrí BIO bryndzi
Kuchári
... len s pôvodom zvierat, ale aj s jeho spracovaním  a najmä jeho vyzrievaním. Vyššiu kulinársku kvalitu bio mäsa potvrdzujú aj špičkoví kuchári v top reštauráciách. Hovädzí dobytok chovajú na Farme Turová od roku 2006,...

Školské jedálne s novými chuťami: Týždeň sezónnej, regionálnej a bio kuchyne
Kuchári
... na kvalitu a pôvod jedla hľadieť dvojnásobne. Všetkým školám prajeme, nech čo najviac detí ohodnotí jedlo ako CHUTILO.“ Týždeň sezónnej, regionálnej a bio kuchyne foto: Klaudia Medalová Týždeň sezónnej, regionálnej...

Exkurzia za príkladmi dobrej praxe v oblasti zdravého školského stravovania
V rámci projektu Cook.org - BIO kuchári vo verejnom stravovaní, zorganizovalo Centrum environmentálnych aktivít pre pedagógov a manažérov školských jedální z okolia Trenčína 18. mája...

Mliečko naše každodenné
... to. Prinášam trochu informácií ako som si ich zapamätal a odpísal som 3 recepty, čo uvítajú kuchárky a kuchári. Prečo nepijú odrastené teľatá mlieko? A kde berú vápnik pre neskorší rast? Keď pijeme mlieko rastieme...






Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií