BIO spotrebiteľ

Marmelády


Ďalšie informácie

Aditíva – Okysľujúce prísady
... – umjel., (X) E 284 – Kyselina boritá – umel., (X) E 285 – Tetraborát sodný – umel., toxická, pri vysokých dávkach hrozí rakovina, (X) E 290 – Oxid uhličitý (kyselina uhličitá) – prir., umel., (0) E 296 – Kyselina...

Moruša - pestovanie a liečivé účinky
Marmelády
... u čiernej moruše silno farbiacej šťavy a osviežujúcej kyslastosladkej a harmonickej chuti. Plody dozrievajú postupne od júna do augusta. Zberáme ju najmenej 1x týždeň. Plody sa využívajú na priamy konzum a spracovanie,...

Mišpuľa obyčajná (Mespilus germanica)
Marmelády
... - využitie: Plody mišpule sú vhodné na priamy konzum, avšak sú jedlé iba keď zmäkne ich dužina. Chutné sú i sušené a možno ich použiť i na prípravu vína. Pre vysoký obsah vlákniny a minerálnych látok sú vhodné...

Ponúkam jablká padané aj oberané
... kde neboli nikdy aplikované žiadne chemické prípravky. Možný aj vlastný zber. Výborné n konzum, marmelády aj kvas. Nová...






Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií