BIO spotrebiteľ

Zvyšky jedál


Ďalšie informácie

Základné podmienky pre vznik kvalitného kompostu
... čím sa zväčší plocha na ktorú môžu pôsobiť mikroorganizmy a rýchlejšie ich rozložia) a následne dôkladne premiešať. Čím je zmes pestrejšia, tým lepší výsledok dosiahneme. Mali by sme premiešavať vlhký materiál...

Antropogenné odpady
... vytváral rôzne typy odpadov, ktoré voľne ukladal na miestach svojich stanovísk a prístreškov. Boli to rôzne zvyšky jedál – najmä kosti, popol, poškodené kamenné aj drevené nástroje, odpad kamenných štepov z výroby...

Základné podmienky pre vznik kvalitného kompostu
... na drvičke, čím sa zväčší plocha na ktorú môžu pôsobiť mikroorganizmy a rýchlejšie ich rozložia) a následne dôkladne premiešať. Čím je zmes pestrejšia, tým lepší výsledok dosiahneme. Mali by sme premiešavať vlhký...



Obrázky - Zvyšky jedál

zvyšky jedla v igelitoch







Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií