Eko správy, logoBIO spotrebiteľ, logo

Vědci: Nejsou důkazy, že geneticky modifikované jídlo škodí zdraví


Vědci nemají důkazy, že by potraviny z geneticky modifikovaných produktů měly nějaké škodlivé dopady na lidské zdraví. Vyplývá to ze studie Společného výzkumného střediska (JRC), tedy poradního vědeckého orgánu Evropské komise. čítať viac...


Podobné správy

Greenpeace navrhuje zakázať pestovanie geneticky modifikovanej kukurice v SR
Organizácia Greenpeace upozorňuje, že už po prvom roku pestovania geneticky modifikovanej (GM)...
EkoList po drátě - 15.01.2007

Greenpeace privítal rozhodnutie EK ohľadne geneticky modifikovanej kukurice
Organizácia Greenpeace privítala utorňajšie rozhodnutie ministrov životného prostredia EÚ,...
EkoList po drátě - 21.02.2007

EÚ povolila Bayeru predaj semien geneticky modifikovanej repky
Európska únia dnes povolila nemeckej firme Bayer predaj rôznych druhov geneticky modifikovaných...
EkoList po drátě - 26.03.2007

Greenpeace: Geneticky modifikovaná kukurica MON 863 môže byť toxická
Podľa organizácie Greenpeace Slovensko plne nezosúladilo národnú a európsku legislatívu v...
EkoList po drátě - 16.04.2007

Nový spor o pestovanie geneticky modifikovaných plodín v EÚ!
Greenpeace upozorňuje, že nové druhy GM plodín sú rizikové z pohľadu ochrany životného...
EKOPORADNA.SK - 29.11.2007