Pavol Fábry
Ako by ste propagovali hlasovanie o "Biopotravinu roka
Vyvesila by som oznamy na "zadarmo inzertne tabule" v obchodoch, ktoré sú napr. v Kauflande, Bille,...
Takisto by som požiadala o vyvesenie na dvere bio-obchodov.
Propagácia hlasovania Biopotravina roka
Myslím si,že dať to ako nejakú súťaž na Facebook s tým,že tú potravinu,ktorá zvíťazí vyherca dostane.
Možete sa pridať do skupiny: Hlasoval som za BIOpotravinu roka a zdieľať to so zvojími známymi na FB.
Este doplnim, ze vyherci dostanu vsetky nominovane potraviny. Vyhercov bude 5.
Mozno je to aj o tom, ze tie nominovane biopotraviny nie su velmi atraktivne. syr, bylinky, susene jablka... no preco by uz za to mal clovek hlasovat. urcite su chutne a zdrave a strasne bio, ale jednoducho su to take obycajne potraviny, ktore nevzbudia pozornost. vidim, ze tam mate aj logo dm, keby v nominaciach bol jeden al. dva z ich alnatura produktov, tak by to pravdepodobne dokazali slusne spropagovat.
Tip na propagaciu: skuste vselijake fora, ako je napr. porada.sk alebo vselijake "mamickovske" ako je modrykonik.sk. Mozno aj niektore bioobchody maju svoje fora, ak uz nechcu priamo participovat.
AD: Svetlana
Ma byt Biopotravina roka ta, ktoru dokaze producent najlepsie spropagovat - teda ma najlepsi marketing, alebo taka, ktora je najoblubenejsia medzi spotrebitelmi?
Problem
Problem nemusi byt iba s propagaciou ale aj so samotnym hlasovanim.
Uz pocsas minuleho roka som upozornoval na fakt, ze aj ked korektne vyplnim hlasovaci protokol, system sa ma snazi presvedcit o tom, ze "mam nespravny meil" (meil na ktory mi denne chodia desiatky meilov).
Tento rok sa to zopakovalo:
"Hlasovanie bolo neuspešné.
Buď ste nevyplnili všetky povinné údaje, alebo ste hlasovali viackrát!"
Ja nie som IT technik a newrozumiem programovacim systemo, ale ak ma system neustale upozornuje na nieco, co sa nezaklada na pravde, tak hlasoivanie "rozchodim" a vykaslem sa na to.
Emailová adresa
Skuste napisat emailovu adresu, ktoru Vam hlasovanie "neberie".
Adresa oztatry@slovanet.sk
Este aj v casti Napiste nam mi napisalo:
"Formát Vašej e-mailovej adresy je nesprávny!
Správa nebola odoslaná! Opravte prosím chybu(y) a skúste to znova."
Ako by ste propagovali hlasovanie o "Biopotravinu roka"?
Na začiatok upozorním, že článok je o propagácii na internete a nezahŕňa aktivity mimo neho, aj keď práve aktivity mimo internet môžu nakoniec rozhodnúť oveľa viac o tom, ktorá potravina bude nakoniec biopotravinou roka.
Hlasovanie o biopotravinu roka začalo 30. júna a končí 30. septembra 2010. Máme za sebou viac ako 2/3 času vyhradeného na hlasovanie. Opäť pripomínam, že mám na mysli hlasovanie na internete, lebo hlasovať sa dá aj po tomto termíne na výstave BI...
Reagovať