BIO spotrebiteľ

Diskusia k článku: Ako by ste propagovali hlasovanie o "Biopotravinu roka"?

1. Ako by ste propagovali hlasovanie o "Biopotravinu roka"?
    Na začiatok upozorním, že článok je o propagácii na internete a nezahŕňa aktivity mimo neho, aj keď práve aktivity mimo internet môžu nakoniec rozhodnúť oveľa viac o tom, ktorá potravina bude nakoniec biopotravinou roka.
    Hlasovanie o biopotravinu roka začalo 30. júna a končí 30. septembra 2010. Máme za sebou viac ako 2/3 času vyhradeného na hlasovanie. Opäť pripomínam, že mám na mysli hlasovanie na internete, lebo hlasovať sa dá aj po tomto termíne na výstave BI...

Reagovať

2. Ako by ste propagovali hlasovanie o "Biopotravinu roka

Vyvesila by som oznamy na "zadarmo inzertne tabule" v obchodoch, ktoré sú napr. v Kauflande, Bille,...
    Takisto by som požiadala o vyvesenie na dvere bio-obchodov.
    Sonia   Reagovať

0

0

Propagácia hlasovania Biopotravina roka

Myslím si,že dať to ako nejakú súťaž na Facebook s tým,že tú potravinu,ktorá zvíťazí vyherca dostane.
    Psia Královná   Reagovať

0

0

Možete sa pridať do skupiny: Hlasoval som za BIOpotravinu roka a zdieľať to so zvojími známymi na FB.

Este doplnim, ze vyherci dostanu vsetky nominovane potraviny. Vyhercov bude 5.
    Pavol Fábry   Reagovať

0

0

Mozno je to aj o tom, ze tie nominovane biopotraviny nie su velmi atraktivne. syr, bylinky, susene jablka... no preco by uz za to mal clovek hlasovat. urcite su chutne a zdrave a strasne bio, ale jednoducho su to take obycajne potraviny, ktore nevzbudia pozornost. vidim, ze tam mate aj logo dm, keby v nominaciach bol jeden al. dva z ich alnatura produktov, tak by to pravdepodobne dokazali slusne spropagovat.
    Tip na propagaciu: skuste vselijake fora, ako je napr. porada.sk alebo vselijake "mamickovske" ako je modrykonik.sk. Mozno aj niektore bioobchody maju svoje fora, ak uz nechcu priamo participovat.
    Svetlana   Reagovať

0

0

AD: Svetlana

Ma byt Biopotravina roka ta, ktoru dokaze producent najlepsie spropagovat - teda ma najlepsi marketing, alebo taka, ktora je najoblubenejsia medzi spotrebitelmi?
    Pavol Fábry   Reagovať

0

0

Problem

Problem nemusi byt iba s propagaciou ale aj so samotnym hlasovanim.

Uz pocsas minuleho roka som upozornoval na fakt, ze aj ked korektne vyplnim hlasovaci protokol, system sa ma snazi presvedcit o tom, ze "mam nespravny meil" (meil na ktory mi denne chodia desiatky meilov).

Tento rok sa to zopakovalo:
    "Hlasovanie bolo neuspešné.
    Buď ste nevyplnili všetky povinné údaje, alebo ste hlasovali viackrát!"

Ja nie som IT technik a newrozumiem programovacim systemo, ale ak ma system neustale upozornuje na nieco, co sa nezaklada na pravde, tak hlasoivanie "rozchodim" a vykaslem sa na to.

Rudolf Pado   Reagovať

0

0

Emailová adresa

Skuste napisat emailovu adresu, ktoru Vam hlasovanie "neberie".
    Pavol Fábry   Reagovať

0

0

Adresa oztatry@slovanet.sk

Este aj v casti Napiste nam mi napisalo:

"Formát Vašej e-mailovej adresy je nesprávny!

Správa nebola odoslaná! Opravte prosím chybu(y) a skúste to znova."
    Rudolf Pado   Reagovať

0

0

Pravidla fóra

• Diskujte slušne a k téme
  • Neurážajte iných diskutérov
  • Nezaťažujte ich reklamou
  • Ak niečo predávate využite inzerciu.

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií