chlorella pekny den praje uzivatelom GW, ale aj ich neuzivatelom, rada by som reagovala na pisatela JURAJA, ktoreho negativa su mi az stupidne, nechapem co vlastne pan riesi....... nejdem pisat, ako sme a preco chlorellu zacali uzivat, ale jedno viem, ze pozitivne myslenie, chyba vela cloviecikom, a v tom je cely kamen urazu.....................moj manzel bez chlorelly do roboty nejde, a neberie ju, ze musi, ale automaticky siahne do dozy, a ked konci, caka na dalsie balenie. takze pan JURKO, ak uz teraz ste negativne naladeny, nekazte naladu druhym, dakujem a pekny den 5a
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
chlorella
pekny den praje uzivatelom GW, ale aj ich neuzivatelom, rada by som reagovala na pisatela JURAJA, ktoreho negativa su mi az stupidne, nechapem co vlastne pan riesi....... nejdem pisat, ako sme a preco chlorellu zacali uzivat, ale jedno viem, ze pozitivne myslenie, chyba vela cloviecikom, a v tom je cely kamen urazu.....................moj manzel bez chlorelly do roboty nejde, a neberie ju, ze musi, ale automaticky siahne do dozy, a ked konci, caka na dalsie balenie. takze pan JURKO, ak uz teraz ste negativne naladeny, nekazte naladu druhym, dakujem a pekny den 5a
Reagovať