chlorella so spirulinou A by ste mali zaujem o nejake informacie ohladom rias ( mix spiruliny s chlorellou), ktore sa len teraz budu zavadzat na trh(ide vyhradne o internetovy predaj), dajte mi prosim vediet na moju emailovu adresu: (adresa bola zmazana - spravca servera)
Fórum je zriadené preto, aby ľudia mohli debatovať, vymieňať si skúsenosti... , a nie ako priestor na reklamu. Prosím neznečistujte tento priestor propagovaním biznis aktivít.
Ahoj chcem sa opýtat či tento výrobok neobsahuje jod lebo sa liečim na štítnu žlazu a nevime či by somto mohla užívat a chcela by som vediet viac info o tomto výrobku diky
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
chlorella so spirulinou
A by ste mali zaujem o nejake informacie ohladom rias ( mix spiruliny s chlorellou), ktore sa len teraz budu zavadzat na trh(ide vyhradne o internetovy predaj), dajte mi prosim vediet na moju emailovu adresu: (adresa bola zmazana - spravca servera)
Dakujem
Reagovať