konferencia
Dobry den,
zucastnil som sa konferencie ako velmi zvedavy posluchac a divak. Potesilo ma, ze sa takato konferenciea vobec kona a aj to , ze je to na pode lekarskej fakulty. Poviem otvorene, ze s lekarmi a prirodzenou starostlivostou o dieta mam vela zlych skusenosti (ale samozrejme aj nejake dobre). Sucasna medicina je bohuzial az prilis o tabletkach a injekciach. Potesilo ma, ze minimalne dve pani doktorky MUDr. Kubovcakova a MUDr. Fulova(vystupili s prednaskami na konferencii) maju ine povedomie a presvedcenie. Nie vsetky prednasky a vystupenia na konferencii ma uplne uspokojili, ale celkovo hodnotim toto podujatie velmi pozitivne a dakujem vsetkym, kto sa on pricinili.
Ja som tuto jar v nasej zahrade zasadil mandlu. V prednaske pani doktorky Fulovej "Medicina zivotneho stylu v detskom veku" sa podrobne hovorilo o prospesnosti "mlieka" pripraveneho z mandli pre malicke deti. Tak som rad, ze aj z mojej urody budem moct k zdraviu deti coskoro prispiet.
konferencia
Dobry den,
tu je link, kde si najdete informacie o konferencii, kontakt na organizatorku aj zbornik s niekolkymi prednaskami:
http://www.zivica.sk/dieta/
Rado.
Prirodzená starostlivosť o dieťa
16. mája 2009 sa na Lekárskej fakulte UK uskutočnil II. ročník medzinárodnej konferencie Prirodzená starostlivosť o dieťa.
Veľká prednášková sála Lekárskej fakulty UK
foto: CEEV Živica
Myšlienka zorganizovať v Bratislave Medzinárodnú konferenciu „Prirodzená starostlivosť o dieťa“ sa zrodila v Ekoporadni Živica a bola zrealizovaná vďaka finančnej pomoci firmy Weleda...
Reagovať